-

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig



Tagga till!

Imorgon så står det vandring på schemat, jag och min klass ska nämligen gå 1 mil! Vi ska börja gå från Järflotta sen vet jag inte riktigt vart vi ska gå.. Men det är lika bra att man gör det imorgon även fast man inte orkar för man kommer inte undan med det. Skolan idag flöt på bra som den har gjort sen vi började. Men nu ska jag gå och måla mina naglar så vi hörs imorgon om jag fortfarande lever efter vandringen ;)

-


Jag är redo nu.

Dagen har gått väldigt fort tycker jag. Började dagen 9.15 på Kvarningen för att ha Idrott och det hade vi 45 min och sen efter det 2 timmars håltimma.. Då drog jag, Rebecca och Fanny till Pizza House och åt pizza! Vid 12.05 började vi igen och då hade vi Spanska i en timme och sen var det helg. Tycker våra Fredagar är rätt så onödiga men det är väl något man får stå ut med helt enkelt.

Kom hem från stallet nyss, red Korven idag och det gick bra faktiskt!
Kvällen vet jag inte riktigt vad den bjuder på men det får vi se ;)
Ha en fortsatt bra kväll.


Sötnosen som jag red ♥

Förlåt för dålig uppdatering!

Men har inte orkat som skolan har börjat nu.. Skolan idag gick rätt så fort vi har inte så långa lektioner än som vi typ bara går igenom vad som kommer att hända och sen får vi gå. Men det känns bra att ha börjat Gymnasiet så vi får hoppas att det blir 3 bra år! Ikväll när mamma och pappa kommer hem från föräldrarmötet så ska vi åka till Jossan och beställa utlandsresa! Jag, Jossan och Tommy ska nämligen till Turkiet i mitten av September. Men det var allt, puss!

FUCK MY LIFE... GODNATT


Tonight Tonight

Hej världen!
Vaknade för ungefär 1 ½ timme sedan så har bara ätit frukost och suttit vid datan sedan dess. Vid 3 så ska jag åka med min bror och Elin och kolla på en ny mobil till bror. Hoppas han hittar någon för då får jag låna den han har nu! Orkar verkligen inte ha den jag har just nu man kan ju inte göra ett skit på den.. Senare ikväll så är det inte riktigt bestämmt vad vi ska hitta på men det får vi se då. Vi hörs antingen senare eller imorgon!


Mobilen jag har just nu.. 


Mobilen jag kanske får låna idag om jag har tur..

Slut på den här sommaren..

Dags att gå och lägga sig snart imorgon så börjar man skolan igen då fast den här gången så blir det att åka upp till Gymnasiet! Ser verkligen fram imot det,
jag tror det kommer bli roliga år faktiskt.

Idag så var jag och mina tjejer på Mixs och åt en god middag sista dagen på sommarlovet,
det var underbart ♥ Men nu är det sovdags så vi hörs imorgon.


Inside, I'm screaming.

Godnatt då.


Mitt hjärta blöder

Idag så vart det att gå upp väldigt tidigt för hade ett ärende jag skulle göra med min vän Lina. Men som skolan börjar på Torsdag så är det nog dags att börja vända tillbaka dygnet nu så det gjorde inget att behöva gå upp tidigt. Ärendet gick fort så var hemma hos mig med Lina igen vid 9 och sen dess har vi bara legat och kollat på tv och suttit vid datorn.

Dagen tror jag får gå till att ta det lugnt och inte göra något speciellt,
bara ta det lugnt och mysa med mina tjejer. Men ha en bra dag så hörs vi!


Bästa tjejerna ♥


Hellre sårad utav sanningen än lycklig utav lögnen.


I find pieces of you in every song I listen to.

Sitter just nu och lyssnar på musik och taggar till inför ikväll när jag ska träffa härliga människor och släppa loss lite grann! Igår så drog jag och brudarna hem till Bea och myste på hennes uteplats sen vid ungefär 1 så drog jag, Jossan och Rebecka vidare till en kille som heter Timmy. Det vart en lyckad kväll helt enkelt :) Men nu luktar det bara mer och mer grillat och jag blir bara hungrigare så ska gå ut och hjälpa till tror jag.
Men ha en bra kväll och ta hand om er!


Nelly.com








-

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong.


Du förändrade mitt liv

Idag så tänkte jag gå upp tidigt för jag trodde jag skulle vakna runt 10.. Men så vart det inte jag vaknade första gången klockan 12. Gick upp direkt då och gjorde frukost och satt mig vid datan en stund. Efter det så gick jag och la mig i sängen igen och kollade på tv och somnade om ett tag ;) Vid 5 så kom pappa hem så då åkte vi och handlade lite och efter det så övningskörde vi en sväng!

Just nu ligger jag i sängen kom hem från Jossan för ett tag sen,
vi har legat och kollat på OC.
Men nu tackar jag för mig och säger - Godnatt ♥


Helt slut

Helgen har varit underbar, har umgåts med trevliga människor och haft det jätte roligt. Det har inte blivit så mycket sömn på dom här 3 dygnen så är rätt så slut nu.. Men kan inte skylla på någon annan än mig själv så det får nog bli att sova tidigt ikväll!
Har inget mer att berätta nu så vi hörs senare eller imorgon istället :)


25e bilden:

En person som alltid gör dig glad.

Vänner ♥


Knockout

Imorse så blev det att gå upp tidigt igen för jag skulle med Mamma och Pappa till Dalarö och spela golf. Det var väldigt mysigt och skönt att vara ute i värmen. Efter det så fick jag skjuts till centrum där jag träffade brudarna för vi skulle göra några ärenden. Efter det så drog vi hem till Emelie och var där ett tag innan jag drog hem för att snart träffa Lina fina. Vi tänkte bada och lite så sen så har vi inga planer inför kvällen, men vill göra något roligt så vi får se vad kvällen har att bjuda på :) Ha en bra kväll!


Uppe med tuppen

Om en timme ungefär så drar jag ut på sjön med Mikaela, Hanna och Hannas pappa. Det ska bli väldigt mysigt! Vet inte riktigt vart vi ska åka men det blir säkert bra. Vi kommer att åka hem till halv 3 ungefär för jag ska klippa mig vid 3, det behövs verkligen mitt hår har blivit jätte slitet.. Kvällen får vi se vad den bjuder på, så vi får höras senare eller imorgon.


Mys dag!

Älskar det fina vädret och värmen när man kan ligga vid stranden och bada och sola utan att frysa. Och det vad jag har gjort idag kanske inte legat vid stranden men jag har leget vid vattnet med min fina vän Lina. Sen var vi nere vid hamnen en stund också och åt glass, efter det så vart det varmt igen så drog och badade fast den gången hängde Mikaela och Hanna med också ;) Nu så kom bror hit vi ska grilla så ska nog gå och vara lite social och hjälpa till om det behövs. Ha en fortsatt bra dag - Så hörs vi.


Bad time

Ska dra ner till 10an snart med mina två favorit brudar och bada och sola.
Men vi får höras mer senare för nu måste jag fixa det sista!


You're still in my mind.


RSS 2.0