Taggad!

Ligger just nu i sängen och kollar på tv, snart så måste jag sova satt man orkar upp tidigt imorgon för att hinna fixa allt innan festligheterna sätter igång!

Idag så var det sista dagen på lägret och det har vart både en rolig och jobbig vecka. Kom hem runt 4 och runt 7 drog jag ut och mötte Emil, Hanna och Mikaela - Har saknat dom super mycket så det var väldigt roligt! Det var allt för idag så vi hörs när vi hörs för imorgon hinner jag nog inte blogga :)


29/12 2011

Sitter just nu och väntar på att Jossan ska bli klar satt vi kan åka till Ica och köpa hårfärg och sedan gå vidare till Rebecca som ska färga mitt hår. Nu ska håret bli ännu mörkare! Stallet idag gick bra och imorgon är det sista dagen på lägret, lite synd faktiskt för det är så mysigt att umgås med dom underbara djuren. Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha!

Allting kommer att bli bra.

Hallå där jag gör ett till mobil inlägg bara för att jag kan ;) Idag så ringde klockan 06.50 för att packa väskan och dra till bussen som gick 20 över. Dagen har varit rolig och allt gick bra!

Imorgon är en ny stalldag så det är bara börja tagga om även fast kroppen är helt slut och värker litegrann. Men det var allt för nu så vi hörs senare eller imorgon!


Helt slut

Ska snart gå och lägga mig i sängen för att tagga för en ny heldag i stallet! Mitt ridläger började idag och håller på tills på Fredag. Idag så hade jag Zelma på dressyren och Lisa på marken och det gick bra förutom att båda var riktigt starka.

Får se om jag kan gå imorgon är helt slut i mina ljumskar för vi hade balansträning eller vad man ska säga på marken. Men det var allt för idag, vi hörs säkert imorgon!

Mobilblogg

Igår så var det julafton och jag fick vad jag hade önskat mig! Jag fick en vit iPhone 4s, vågtång, pengar m.m - Tack alla för julklapparna! <3

Idag så vaknade jag runt 11 och sen dess har jag inte gjort så mycket, var och mötte Jossan en snabbis för en stund sen. Men det var allt för ett tag iallafall, puss.


-


En dag kvar ♥

Igår så fick vi Jullov och det kändes underbart, vi firade det genom att dra till sh på kvällen där vi drack och dansade m.m. Vid 12 så drog jag till Nynäsgård för att möta upp mitt nattsällskap och efter det drog vi hem till mig.

Idag är en seg dag, dagen innan Julafton.. Fast den har gått ganska fort ändå tycker jag. Händer ingenting idag vad jag vet men det känns skönt att bara ta det lugnt och längta tills imorgon! Ha en fortsatt bra dag för det ska jag ha!

Dumma mage!

Vaknade som jag skulle imorse, halv 7 och då mådde jag bra men ju närmare jag kom att jag skulle gå till bussen ju ondare fick jag nere på vänster sida av magen.. Jag låg i fosterställning och grina en timme, men somnade tillslut och när jag vaknade så var värken över.. Konstigt. Som ni kanske förstod så vart det ingen skola för mig och det var ju lite tråkigt som det var sista dagen, men sånt är livet kroppen är inget man kan bestämma över tyvärr. Ikväll blir det lite firande att vi har fått lov så hoppas det blir roligt.
Men det var allt för ett tag iallafall. Love

Imorgon är man fri!

Imorgon så börjar vi klockan 9 och ska bara mysa med klassen ett tag sen vid ungefär 11 så ska vi till Kullturskolan och kolla på någon julshow och sen efter det så är det LOV! Det har gått så himla fort sen vi började gymnasiet, känns som vi började förra veckan.. Men det är nog bara för att man har haft så kul, jag har hamnat i den bästa klassen och det är därför jag får styrkan till att orka till skolan varje dag.

Men det var allt för mig. Godnatt!

Godmorgon Världen!

Gick upp för en stund sen och snart så ska jag gå och duscha och sen göra mig iordning för att gå till bussen och åka till skolan. Idag är det Onsdag och det betyder sista skoldagen för imorgon får vi Jullov! Det ska bli så himla skönt :D
Men nu måste jag börja göra mig iordning så vi hörs ikväll!
Ha en bra dag.

-


Slut på det roliga..

Igår så jobbade jag hela dagen och på kvällen hade jag inte tid att blogga, förlåt för det. Men idag så vaknade jag vid halv 11 för att jag inte skulle sova bort hela dagen och för att jag och pappa ska hjälpa Jossans pappa att flytta grejer till nya lägenheten.
Vi får se hur det går med min träningsvärk..

Senare när jag kommer hem så blir det att plugga Historia hela dagen för vi har prov imorgon och jag kan ingenting.. Hatar verkligen Historia, jag bryr mig inte om sånt där!
Ha en bra dag alla så hörs vi senare eller imorgon ♥

Helg ♥

Sitter just nu bara vid datorn och lyssnar på musik och taggar inför ridningen som är om lite mindre än 2 timmar. Idag så har skolan gått fort men det kanske inte är så konstigt som vi bara har två lektioner på Fredagar och så hade vi prov sista lektionen så då fick vi gå när vi var klara. Spanska provet kändes bra och jag tror jag kommer vara nöjd med resultatet :)

Ikväll så får vi se vad jag gör har inte riktigt bestämt mig än, men det blir säkert bra!
Vi hörs imorgon kväll för ska jobba hela dagen imorgon..

Svar:

Postad av: Anonym
- Vart kommer den översta tröjan ifrån? :)
Svar: Den hittade jag på H&M hemsida :)

Before I die


You. I hate you.

Plugga är nog det tråkigaste som finns.. Hatar det! Men måste man så måste man, har prov i Spanska på Fredag och prov i Historia på Måndag. Måste tänka positivt nu det är bara en vecka kvar sen är man fri ett tag och kan vila ut! Idag så har jag tyckt att dagen har gått jätte långsamt, kändes som att jag aldrig skulle få komma hem från skolan..

Men nu ska jag försöka plugga vidare (om jag orkar)
så bloggar jag kanske senare eller imorgon!

Ge mig!







Before I die


Grattis Mamma - Du är bäst ♥

Kom hem från kyrkan för ett tag sen, var och kollade på årets lucia tåg. Det var fint och alla var jätte duktiga! Idag så var jag i skolan och det finns inte så mycket att berätta,
den gick som efter schemat.

Imorgon så börjar vi 08.30 för att kolla på skolans lucia tåg och sen så ''slutar'' jag efter lunch, för jag måste hem och hinna äta och hämta min väska för sen åka upp till stallet och göra iordning Lakismo som jag ska rida på i lucia tåget genom Nynäshamn.
Vi rider från stallet klockan 17, så håll utsikt!

Men det var allt för mig, får se om vi hörs imorgon men det tror jag. ;)

Idag är man inte lika kaxig..

Kan börja att skriva - Fint inlägg Jossan! Puss på dig. ♥
Igår så var det partaj i Ösmo och det var riktigt roligt! Vi kom dit runt 9 och drog hem med sista bussen 02.53. Hade nattgäster så natten/morgonen vart också rolig. Idag så har jag och Jossan bara legat och tagit det lugnt vi har knappt rört oss ur sängen förutom när vi skulle fika och fira mamma och äta middag. 

Men nu så ska jag fortsätta kolla på tv med min kära vän,
så hörs vi imorgon! ;)


Wei

Hej Emma, du glömde att logga ut dig från bloggen, riktigt dumt!
Vill bara flika in att du att du är den absolut galnaste och skönaste människan jag känner. Jag vore ingenting utan dig, och det menar jag! Tack för alla galenskaper och att du alltid ställer upp när man behöver dig. Ser fram emot hela nästa sommar med dig och all tid efter det, att fylla arton och fucka livet (mer än vad vi redan gör) och så vidare!

Love u mucho mi loco friendo.



Mot hästarna!

Ska sätta på mig ridkläderna och bege mig mot stallet snart. Idag så har det gått fort, hade två lektioner och båda var riktigt roliga! På idrotten hoppade vi studsmatta och på spanskan satt Elin och jag och hade raptävling haha. När jag kom hem så väntade jag på Jessica som skulle komma och lämna sin väska här sen när hon hade gjort det så somnade jag nästan direkt.

Min nyårs klänning kom idag också, men den var alldeles för stor så måste skicka tillbaka den och beställa en mindre storlek så får vi hoppas att den sitter bättre.
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!

Dear Christmas






Nyårs klänning beställd!


You killing me right now.

Sitter just nu vid datan och lyssnar på musik, min film jag håller på att ladda ner är klar snart så då ska jag lägga mig i sängen och kolla på den. Idag så gick skoldagen långsamt jag ville bara hem.. Vi gjorde inget speciellt, men fick tillbaka min historia inlämning och jag fick E (Godkänt för er som inte vet vårt nya betygssätt) så kunde gå hem glad iallafall! Men nu är filmen klar så nu ska jag gå och lägga mig och kolla på den ;)


Mamma&Pappa - Jag älskar er ♥

Imorse stod klockan på 06.25 för att sedan åka till stallet vid 06.45.. 11 timmar i stallet har gått fortare än vanligt, men det var nog bara för att det var ponnycup och sånt. Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lugnt, ska äta något snart och sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det nog träffa vännerna och göra något roligt.
Men vi hörs imorgon skulle jag tro! ;)

RSS 2.0