You're still in my mind.

Vi sitter just nu och kollar film, vi ska gå och möta Matilda och Sofie om typ 2 timmar. Så ikväll blir det tacomys med mina fina flickor! Ha en fortsatt bra dag.


Godmorgon Gotland!


Packat och klart!

Sitter och väntar på skjutsen nu satt Jossan och jag kommer ner till båten där vi även ska möta upp Fanny och Rebecca. Hoppas att det inte gungar så mycket ute på havet idag för då blir det inte en rolig resa för mig.. Men vi kanske hörs ikväll när vi är framme i huset på Gotland. Ha det bra i Nynäshamn! ;)


Nära nu!

Har börjat packa lite smått, men det mesta slänger jag ner imorgon bitti innan jag går till båten. Det ska bli så underbart att åka till Gotland med mina underbara flickor! Vara på Gotland från Tis-Fre och sen komma hem till halloween party, kan inte bli bättre!

Idag så ska jag träffa Jossan, vi ska mer till centrum och fixa lite saker och ta en fika. Men det var allt för mig just nu iallafall!


Äntligen höstlov!

Lovet kunde inte komma mer lägligt, för var så fruktansvärt skoltrött.. Så nu ska det bli skönt och roligt med lov.

Idag så åkte mamma, pappa och jag till Haninge för att köpa stolsdynor, och det hittade vi + lite andra småsaker. Ligger just nu och kollar tv och ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en myskväll hos Rebecca. Ha en fortsatt bra Lördag!


Diamonds - Rihanna

You're a shooting star I see
a vision of ecstasy.
When you hold me, I'm alive.
We're like diamonds in the sky.

At first sight I felt the energy of sun rays,
I saw the life inside your eyes.
So shine bright, tonight you and I.

We're beautiful like diamonds in the sky.
Eye to eye, so alive.
We're beautiful like diamonds in the sky.



Sweet nothing.

Glömde ju blogga igår eller rättare sagt jag orkade inte för jag låg och sov hela dagen typ.. I Lördags kom vi till Oskar runt 21.00 och då började vi dricka direkt för det var redan massa folk där. Ju längre kvällen/natten gick desto mer galen vart den! Men jag hade riktigt roligt. Drog från Oskar vid typ 02.45 och sen somnade jag vid typ 05.00.

Idag var det skola en stund innan jag hade tid på sjukhuset här i Nynäshamn för att få en undersökning på min armbåge som jag gjorde illa i Lördags. Men som tur var så var det inget allvarligt och jag ska bara vila armen ett tag! Det var allt för mig.


It hurts.

Sitter just nu i soffan och tar det lugnt. Har inte gjort så mycket sen jag vaknade vid 10, har städat mitt rum lite, fixat naglarna och bokat biljett till Gotland. Åker till Gotland med mina underbara vänner på höstlovet, det ska bli galet! Vill inget annat än att komma bort härifrån just nu..

Ikväll blir det festligheter för att fira Oskar som fyllt hela 17 år! Får hoppas på en lyckad kväll/natt. Ska fortsätta kolla på tv nu så vi hörs imorgon skulle jag tro!


-

The days feel like years when I'm alone.
And the bed where you lie,
is made up on your side.

When you walk away,
I count the steps that you take.
Do you see how much I need you right now?

When you're gone,
the pieces of my heart
are missing you.


Om jag fick bestämma skulle du redan vara min.

Ligger just nu i min varma sköna säng, är så himla frusen efter att ha suttit på Ösmo ip och kollat på fotbollsmatch. Hann tyvärr inte se hela som vi fick skjuts hem, men Ösmo låg under när vi åkte iallafall..

Imorgon är äntligen helgen igen, veckorna rinner bara iväg känns det som! Nu ska jag fortsätta kolla tv innan jag ska sova så skriver säkert imorgon igen. Godnatt folket.


Nystädat och fint!


Jag saknar dig.

Ligger just nu och kollar på film, efter den ska jag gå och duscha och fräscha till mig tills jag ska jobba vid 17.00

Igår så åkte Jossan och jag in till Stockholm och shoppade lite, jag fick med mig lite halloween saker, en t-shirt och en mössa hem. När vi kom hem åkte jag bara hem och bytte om sen cyklade jag till Jossan för att vi brudar skulle ha en mysig och rolig tjejmiddag/kväll! Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen.


-


Slappdag!

Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt. Jag gick upp vid 11.30 när min moster och lillkusin kom på besök. Så då åt jag frukost och dom lunch. Efter det somna jag i soffan och vaknade vid ungefär 2...

Just nu sitter jag i soffan och bara kollar på tv, inte så värst kul men finns inte så mycket annat att göra så det är bara gilla läget! Ha en fortsatt bra kväll.


Temadagar

Sitter just nu i skolan och väntar på min buss för att åka ner till centrum för att shoppa lite med Jossan. Vi har temadagar i skolan just nu och halva av min klass har gjort en radiodokumentär och andra halvan film. Jag är i gruppen som gör radio och det har varit super kul så jag har jobbat på ordentligt och blev klar idag fast den egentligen ska vara klar imorgon så det betyder att jag är LEDIG IMORGON! Så skönt.

Efter centrum sen så ska Jossan och jag hem till hennes pappa och fira honom som han fyller år idag. Grattis till Tommy! Men det var allt för nu.


Seg dag..

Började skolan med att klassen skulle fotas 08.30.. Hatar skolfoto så vill inte ens se hur jag vart, 11.05 skulle jag fotas till elevrådet (Ja jag vet att jag är kung och lite bättre som är med där) och ja det blev som det blev.. Skolan flöt på som vanligt men ovanligt segt! Efter skolan drog jag dit jag kanske ska börja extra jobba så bara hålla tummarna nu.

Vaknade för ett tag sen och ska snart äta middag, när pappa kommer hem ska vi åka och handla och sen blir det att sova hos Jossan inatt. Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi ;)


Till skolan och hem igen!

Trodde jag mådde bättre än vad jag egentligen gör.. Men det var bara vända i skolan och åka hem igen!


Mår fortfarande skit...

Ligger just nu i soffan och kollar på tv, för ett tag sen åt jag lite. Har knappt ätit något sen i Söndags så orkar ingenting typ och har aldrig varit såhär smal.. Men ska sova nu så hörs vi!


Sjukling

Vaknade i morse och hade sjukt ont i halsen så ringde mamma och sa att jag ville vara hemma och vila. Jag somnade om men när jag gick upp vid 10 så hade jag lite feber också.. Hoppas på att det blir bättre under dagen!

Ligger just nu i soffan och kollar på tv och knarkar halstabletter, ska försöka ta mig till köket snart och göra något att äta. Ha en fortsatt bra dag!


RSS 2.0