New in!


Fuck you Sunday.

Då var den här helgen slut också.. Helgerna går för fort! Denna helg har varit rätt så lugn, i Fredags var vi på Aya men det var tråkigt som det var rock Fredag och ingen av oss drack så vi åkte hem ganska snabbt igen, sen igår så vart det Aya igen och igår var det riktigt roligt som tur var!
 
Idag har pappa och jag gjort massa nytta, vi började med att åka upp till soppstationen för att sedan åka och tvätta bilen utvändigt och sedan invändigt när vi kom hem igen. Våran pärla vart som ny igen! Men nu ska jag gå och fräscha till mig lite och sen kolla på Partaj klockan 21.00.

Tiden bara går.

Äntligen har jag hittat hit igen, det var ett tag sen nu.. Har sagt till mig själv varje dag att jag ska blogga men det har inte blivit av som ni kanske har märkt. Instagram är jag lite bättre på att uppdatera så följ mig gärna där, emmanderssons. Som rubriken lyder känns det just nu, dagarna bara försvinner iväg. Tiden går alldeles för fort just nu tycker jag.

Bilder från gårdagen!


Vi är under samma himmel.

Sitter just nu framför datorn och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Kom hem igår kväll runt 20.00 och då fixade jag lite i mitt rum, tog en dusch och gick och la mig runt 22.00, hade inte lust att göra nånting.

Idag så kommer bror och Elin runt 17.00 för att äta middag här, det blir mysigt!


Åre 2013

Sitter just nu i bilen påväg hem igen efter en underbar vecka i Åre. Har haft det riktigt grymt och träffat ett par riktigt härliga grabbar som vi hängde med nästan hela veckan, det var jobbigt att säga hejdå igår till dom men vi ses igen får vi hoppas! Tack för denna vecka Åre. We'll come back.


Bilder från gårdagen!


Gungar fram.

Ligger just nu i sängen med en sovande Jossan, vi kom nyss hem från backarna och idag är man rätt slut faktiskt!

Gårdagen var bland det bästa jag varit med om! Kunde inte fått en bättre 18års dag tror jag. Vi började dagen med skidåkning i den varma solen och dricka såklart, senare efter vi var klara i backarna åkte vi hem för att fortsätta att dricka och äta god mat och tårta, sen efter det började vi göra oss iordning för att dra på förfest med några grabbar för att sedan dra ut på klubben med dom. Det var verkligen super roligt! Efter klubben vart det efterfest med grabbarna och kom i sängs vid ungefär 05.00. Tack som fan till er som gjorde min födelsedag oförglömlig!


Bilder från dagen!


RSS 2.0