Gillinge avklarat!

Ett steg närmare körkortet!


Feelings.


Stay.

Förlåt för dålig uppdatering, men i Söndags var jag så himla bakis efter Lördagen så jag orkade inte blogga.. Igår så var jag med Jessica och Jossan typ hela dagen, på förmiddagen så gick vi runt ringvägen i det fina vädret och vid middagstid så åkte vi till thaien för att dom skulle äta. Sen efter det åkte vi till ica och handlade gott för att sedan åka till Jossan och kolla film. Jag stannade över natten här så snart ska vi ta en liten promenad innan jag drar mig hem. Men vi kanske hörs senare igen!

She don't care.

Är nyss hemkommen igen efter en skön promenad med pappa. Vi har börjat gå ut och gå varje helg, och har faktiskt märkt hur skönt det är! Ikväll så ska vi tjejer vara hos Rebecca och äta middag och dricka gott och fovorit killarna kanske kommer lite senare också. Så det blir nog en bra Lördag den här veckan också!

-


Dancing in my head.

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på hög musik och rensar huvudet lite. Det har varit väldigt mycket i skolan nu sista tiden, så sportlovet kom väldigt lägligt! Ikväll blir det ridning med världens träningsvärk i låren och rumpan så vi får se hur det slutar..
Får se om det ens går haha!

Taken over - R&F

When my heart taken over,
nothings gonna change how I feel for you.
 

2 days left!

Sitter just nu på min sista lektion innan gymmet väntar, där ska jag köra ben och rumpa med min PT Matilda. Längtar tills imorgon då jag kommer gå som jag vet inte vad antagligen haha.. Det är fan sorgligt hur otränad man är, men det är därför jag har tagit mig i kragen och börjat gymma så att kroppen pallar lite mer!


18/2

Måndag igen och lika seg som vanligt.. Imorse när klockan ringde ville jag bara ligga kvar i sängen och mysa ner mig under täcket och aldrig gå upp igen, var så himla trött efter helgen. Idag gjorde jag något som jag aldrig trodde skulle falla mig in att göra, jag gick till gymmet för att köra ett ''testa på pass''. Matilda var min så kallade PT idag och vi körde biceps/triceps i ungefär en timme. Vill inte ens tänka på hur ont jag kommer ha resten av veckan.. Låt mig sova en vecka och vakna när träningsvärken är över!

People talk shit.

Sitter just nu i soffan och kollar tv, tyvärr finns det inte någonting bra så ska nog kolla Hart of Dixie istället. Sen jag kom hem vid 13.30 idag efter en hård natt har jag bara sovit, duschat och ätit. Igår så blev det som vi hade tänkt oss, runt 22.00 drog vi till Pelle och Victor för att fira Andreas som fyllt 18år. Det var mycket folk och riktigt trevligt faktiskt! Imorse när vi alla vaknade som sov där så var det väldigt mycket att städa.. Det var skit överallt verkligen! Men som tur var tog Tonna den största rollen som städerska och fixade det mesta.

Jag föll för dig.

Sitter just nu och kollar på Hart of Dixie och ska snart hoppa in i duschen för att sedan göra mig iordning för middag och fira min brors tjej som fyllt 24 år. Senare efter middagen ska jag iväg och träffa Rebecca och Jossan och vi ska troligtvis på 18års fest. Men vi får se helt enkelt!


My love is your love.

Sitter just nu hemma hos Jossan, vi håller på att göra klart vårt engelska tal om New York vi ska hålla imorgon inför klassen. Får vi inte A då ska fan Ola suga min pung som jag inte har.

Efter skolan idag drog jag till gymmet med Rebecca där vi träffade resten av brudarna. Tro det eller ej men jag ska BÖRJA gymma! Det ska bli kul och se hur det går, jag som inte kan vara seriös.. Men ett försök kan det ju alltid få!


LÄNGTAR!


I miss him every day.

Ligger just nu i sängen och myser för mig själv, kollar på något program på 5an. I skolan idag hände det inte så mycket, vi hade högskolor från olika städer på besök så de tog lite tid från lektionstiden!

Efter skolan åkte jag hem för att äta middag och sedan träffa Mikaela, vi baka chokladbollar och kollade på någon dålig skräckfilm som vi gav upp med efter halva.. Men det var mysigt ändå!


True.


I'm glad you came.

Ligger just nu hemma hos mig med Jossan också, vi vaknade för några timmar sen helt förstörda från gårdagen.. Igår så var vi uppe på Sandhamn och fira Jossans syster som fyllt 23 år, det var riktigt roligt och trevligt folk!

Idag känner jag inte för att göra nånting, bara ligga inne och kolla på Hart of Dixie. Har fått mig själv att börja kolla på en ny serie och fastnat för den som vanligt.


Gårdagen!


Ut för en promenad!


-


Friday!


Klart!

I sommar drar jag och brudarna ut till ön Sandhamn och jobbar och bor där i 8 veckor! Det kommer bli galet och jag är överlycklig just nu, kan bara inte sluta le! LÄNGTAR.

 


Håll om mig.

Förlåt för dålig uppdatering nu de senaste dagarna, men har inte riktigt haft orken och så har det varit lite upp och ner. Mycket i skallen.

Just nu ligger jag hemma hos Jossans pappa, vi ska snart gå för att jag ska dra mig hemåt och hon till sin mamma. Ikväll så har jag gjort klart mitt engelska arbete med hjälp av Jossan och det ska jag lämna in imorgon. Känns riktigt skönt och hoppas att jag bygger upp betyget med hjälp av det här nu! Men vi hörs imorgon, om det nu blir som jag vill så kommer jag med en rolig nyhet!


-


Melodifestivalen 2013

Sitter just nu hemma hos mig framför tven med Jessica och Jossan och bara tar det lugnt. Vi kollade nyss på melodifestivalen och man får ju skämmas lite faktiskt.. Pinsamt dåliga låtar!

Igår som sagt åkte jag till Matilda efter jag kommit hem från stallet och gjort mig i ordning. Hos Matilda drack vi och firade Sofie en extra gång med härligt folk. Somnade runt 6.00 så det vart inte mycket sömn inatt eller imorse rättare sagt.. Men tar igen det inatt för då ska jag sova som en gris!


Inspiration


Let her go.

Sitter just nu vid datorn och lyssnar på musik, ska snart kolla på Magic Mike. Får hoppas att den är bra! Senare idag ska jag upp till stallet och rida och ikväll ska vi några stycken vara hos Matilda och fira Sofie en extra gång! Jag tycker det låter som en underbar Fredag så vi får hoppas att det blir de ;)

RSS 2.0