Alla platser som sommar solen svek.

Sitter just nu vid datorn i skolan och har Engelska, lika tråkigt som vanligt.. Men bara 15 minuter kvar, så dags att börja räkna ner snart. Skoldagen blir lite kortare än vanligt idag som det är öppethus ikväll, så alla lektioner slutar vid ungeför 14.00. Men tänkte inte vara med på öppethus i år för ska äta thai med tjejerna och det är lite godare och lite viktigare! Men vi får se senare helt enkelt.

Grattis Sofie!

Sitter just nu i B16 och har Samhällskunskap, vi håller på att förbereda oss inför vår debatt vi ska ha nästa vecka. Jag arbetar med Jossan och vi är FÖR kvotering. Idag är ingen vanlig dag för idag är det Sofies födelsedag, så ikväll ska vi brudar hem till henne och mysa! Vi kanske hörs senare.

Kan veckan ta slut?

Sitter just nu på juridik lektionen, och jag har aldrig varit med om att en lektion har gått såhär segt.. Hoppas resten av dagen går fort tills 15.25 då jag slutar för dagen.

Efter skolan får jag se om jag åker ner till centrum och tittar om jag hittar någon fin blus eller om jag är lat och åker hem. Vi får se helt enkelt.


Made of steel.

Ännu en Måndag avklarad i skolan, nu är det ungefär 18 stycken kvar att klara av innan sommarlovet är här och sista året av gymnasiet väntar. Känns faktiskt riktigt skönt när man tänker efter!

Efter skolan så åkte jag ner till centrum med Matilda och Sofie för att handla lite och för att äta på Subway. Så underbart gott! Efter det mötte jag upp Jossan och så drog vi hem till henne, så just nu är vi hemma hos henne och går väl hem när jag känner att jag inte orkar med henne längre ;)


-

Sitter just nu nere i mitt rum för mig själv och lyssnar på musik och tänker en massa. Det har varit lite upp och ner för min del den sista tiden, har inte haft så mycket tur om man säger så. Bara en massa skit som gått emot mig. Men jag står fortfarande upp och det är tack vare alla mina fina vänner som aldrig sviker och alltid finns där. Det är 2013 och det här året vill inte jag ska bli förstört tack vare människor som inte är värda det. 2013 vill jag bara känna glädje och lycka, bli 18år och bara leva livet fullt ut!


Nya jeans - Zara


Söndags mys!


Saturday

Ligger just nu i sängen, vaknade för ungefär 15 min sen. Men kände inte för att gå upp riktigt då. Men efter jag skrivit klart tänkte jag gå upp!

Idag ska jag in till Skärholmen med Jossan och hennes syster. Vi tänkte shoppa, äta god middag och sen ikväll åka till Heron för att kolla bio. Det låter som den här dagen kommer bli kanon, så vi får hoppas på det!


Game over.

Sitter just nu på naturkunskapen och kollar på film, var nyss ute och prata med Elisabeth och fick veta att jag inte klarade provet med 2 poäng typ.. Men fick en uppgift att göra så det löser sig!

Skolan idag är inte så jobbig, har 3 lektioner och efter skolan ska jag kanske ner till centrum med mamma och skriva in mig på körskolan för att kunna börja köra där och sedan ta KÖRKORT i april! Jag vill bli 18 nu och dra till Åre, fixa körkort och dra ut på krogen. Det kommer bli galet!


-


I lost.

Skolan idag gick segt, mitt tal på svenskan gick bra även fast jag inte var så förberedd! Efter skolan drog jag hem till Rebecca och inte så långt efter att vi kommit dit drog vi till Estö för att äta thai med Jossan också. Det var riktigt gott och mysigt!

Ikväll blir det att ta det lugnt och försöka sova tidigt, vart inte så mycket sömn inatt så ska försöka komma i sängs i tid!


-


Varför gör du det med honom?

Sitter just nu vid datorn och kollade nyss igenom mitt tal som jag ska hålla inför klassen imorgon. Jag ska hålla ett argumenterande tal om att vi ska ha lika långt vinterlov som sommarlov och ta bort alla små lov som man bara blir tröttare av. Så vi får se hur det går.. Skolan idag gick som vanligt, man var där för att man var tvungen men egentligen ville man bara hem. Låter som en vanlig skoldag tycker jag. Men nu ska jag göra något gott att äta sedan krypa ner i sängen för mig själv och kolla Prison Break och koppla bort omvärlden för ett tag!

Diggar videon!


Some things take time.

Igår så var jag i skolan, och egentligen skulle vi sluta 15.15 men vi hade ingen idrott så vi slutade 13.40, riktigt skönt! På kvällen drog jag till stallet vid 17.30 för att rida, Julia var duktig igår! Men just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och taggar tills ikväll. Ikväll så ska jag träffa mina flickor och så tänkte vi dricka och göra något roligt! Hoppas på en lyckad kväll. Är sugen på att göra något riktig galet så vi får hoppas på det ;)

Förändring!


Give me love.

Ligger just nu i sängen och ska försöka plugga lite naturkunskap innan jag ska sova. Är svin trött så kommer antagligen inte orka plugga.. Men om jag inte börjar plugga nu så blir det inte roligt på Fredag så jag MÅSTE!

Skolan idag gick segt som vanligt. Jag vet inte vad det är som har hänt, men sen det blev jullov har tiden gått fett segt.. Vi får hoppas att det blir en ändring på det som jag har så mycket att se fram emot det här året!


Dags att komma hem nu.


Primeboots!

Sådär nu är dom mina. Eller jag tror det iallafall.. Har 3 dagars öppet köp, så har tid kvar att tänka! Men det lutar mer åt hållet att jag köper dom. Men jag får se imorgon!


Vill utomlands. Bort.


-


Your body.

Sitter just nu på naturkunskapen och ska försöka stå ut 40 minuter till.. Efter det är det lunch 30 minuter och efter det har jag prov i matte 4 timmar. Har prov på hela kursen som vi gjorde i 1an.. Hoppas att det går till väga denna gång satt jag slipper jobba upp kursen i vår. Så önska mig lycka till för det lär jag behöva!


-

Come home
Cause I’ve been waiting for you
For so long
Right now there's a war between the vanities
But all I see is you and me
The fight for you is all I’ve ever known
So come home.


Horoskop för väduren!

 

 


Tack för allt min vän.


Sista dagen på lovet.

Idag är det sista dagen på lovet.. Det känns som jag har haft lov i en evighet, men det är nog bara för att jag inte gjort något speciellt förutom på nyår och julafton. Men iallafall imorgon drar skolan igång igen, nu är det halva gymnasiet kvar sen är jag klar med skoltiden. Känns lite läskigt faktiskt.

Kom nyss ut ur duschen och ska snart sätta mig med matte boken och försöka få mig att förstå matte 1b som jag inte klarade när jag gick i 1an och har prov på nu på Torsdag.. Wish me good luck.


Satan vad gott!


Sommar nu tack!


JVM

Sitter just nu hos morfar med mamma och pappa också och kollar på hockey. Nu gick USA upp i ledningen.. Men iallafall för en timme sen kom vi hit för att äta torskgryta, så himla gott!

Sen senare när jag känner mig nöjd här går jag ner till Jossan och så får vi se vad kvällen bjuder på!


-


I wanna know you.

Sitter just nu hos Fanny och åt nyss toast. Riktigt gott! Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kollat på film och sen städat hela mitt rum.

Inatt så sover jag hos Fanny så vi kanske hörs imorgon!


RSS 2.0