Äntligen!

Sitter just nu i lägenheten här i Åre och kollar tv, lite senare ska Jossan och jag gå till centrum och handla lite och sen tillbaka hit för en myskväll med dusch, bastu och ansiktsmask. En bra första kväll hel enkelt!


12 timmar kvar!

Är just nu hemma hos mig med Jonte, vi tänkte ta det lugnt bara och möta Jossan lite senare. Dagen har bestått utav att åka upp till stallet med Jossan, sen hem för påskmiddag och packat som en dåre! Helt okej dag ändå. Imorgon bitti lämnar vi Nynäshamn tidigt för att bege oss upp till Åre, ska bli så underbart!

Gårdagen var grym, var här hemma hos oss med hela släkten och drack och hade riktigt roligt. Vid ungefär 22.00 drog Jossan, Filbee och jag till Pelle där några var, vi fortsatte dricka där och senare vart det utgång!


Lycklig!

Imorgon: Då ska vi fira mig och bror här hemma med hela släkten, vi ska äta gott och dricka lite. Kommer bli underbart!
Lördag: Då gäller det att börja packa och tagga till inför veckan som kommer!
Söndag: Då åker vi tidigt här hemifrån mot Åre för att spendera hela veckan där. Kommer bli grymt!

Jag längtar så himla mycket, väldigt mycket att se fram emot nu på så kort tid!


5 days left.

Ligger just nu i soffan och kollar tv, kom hem från skolan för några timmar sen och sen dess har jag bara legat och slappat framför tven.

Skolan idag var väldigt onödig, vi gjorde inte direkt mycket förutom spanska provet sista lektionen. Som gick sådär.. Imorgon blir det knappt någon skola, ska till sjukhuset klockan 9.00 och sen åka till skolan för att göra matte prov och sen till körskolan, så det blir fullt upp imorgon känns det som!


Sådärja!


Melissa Horn -

Du vill veta vad jag känner,
men ingenting känns.


Gårdagen var bra!


-


12 days left.

Är nyss hemkommen från Fannys syster dit vi åkte efter skolan för att göra sjuklingen sällskap och laga pannkakor, mysigt! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för att sedan åka till Jonte och sen vidare till Haninge för ett step pass, får se hur det slutar! ;)


Söndag

Sådär då nu var helgen slut igen.. Söndagsångest! Ligger iallafall hemma hos Jossan och väntar på maten just nu, har varit här sen ungefär 12 då Jonte skjutsa hit mig.

Igår så drog jag till Jonte vid middagstid där Fredrik och Jessica också var, vi åt middag, spela spel och drack en hel del, jätte mysigt!


Det här kan vara början.

Är nyss hemkommen efter en skön promenad med pappa, så just nu sitter jag och tar det lugnt och lyssnar på musik. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning för att ta tåget till Jonte där vi ska äta middag, vara hundvakt och dricka lite. Mysigt!

Beställd!


Nära nu!


Vill inte bli sjuk..

Sitter just nu i B10 vid datorn och har svenska lektion. Tog tåget till skolan för 1 timme sen, underbart med lång sovmorgon! Idag har vi bara 2 lektioner sen slutar vi, så kommer hem vid ungefär 16.30.

Ikväll blir det stallet för att rida, det ska bli skönt även fast jag har lite ont i halsen och är förkyld.


Du är underbar!


Fråga på!


20 days left.

Sitter just nu och kollar klart Johan Falk som Jonte och jag kollade på innan Jessica och Jossan tittade förbi innan alla 3 drog för en liten stund sen. Jag kan kolla om dessa filmer om och om igen, dom är så underbara!

Dagen idag har rullat på som den ska, finns inte så mycket att säga. När jag kom hem från skolan fick jag äntligen orken och tiden till att städa mitt rum och plugga lite. Men vi hörs imorgon!


Gårdagen!

Igår hade vi överraskningsfest för Jossan uppe på Sandhamn i en lokal, hon vart jätte glad och vi hade super roligt! Tack till alla som var med <3


Svar på kommentar

Bilden handlar absolut inte om Jesper. Den handlar om en annan person, mer behöver du inte veta som jag inte vet vem du är.


<3 Hart of Dixie.


08/03-2013

Äntligen är det Fredag igen och det ska bli så skönt! Just nu ligger Jonte och jag framför tven och bara slappar, han ska snart åka och då ska jag nog sova direkt satt jag är fit for fight imorgon.

Dagen idag har varit rätt så seg, har varit i skolan som vanligt, efter den åkte jag och handlade allt till middagen imorgon då vi ska fira Jossan lite smått. Men vi hörs imorgon igen!


-


Mot gymmet!


27 days left!

Jag vill ha lov igen.. Jag är så fruktansvärt trött! Sitter just nu på bussen påväg till skolan iallafall, jag lyckades ta mig upp ur sängen till slut!

Igår så åkte vi i klassen in till stan för att åka till svt, det var faktiskt helt okej och vi fick lära oss lite hur det går till vid en tv inspelning. Idag är det vanlig skoldag och efter skolan så tror jag att vi ska fixa vår film som jag och några till i klassen ska göra. Men vi får se hur det blir med det!


Bara en stund.

Ligger just nu i soffan och kollar tv och bara tar det lugnt. Jag funderar på att ta en promenad, men vet inte riktigt om jag orkar!

Igår så var vi några stycken hemma hos Jossan och kollade melodifestivalen, spelade kort och drack vin. Det var mysigt! Imorgon är det Måndag och det betyder att lovet är slut.. fyfan.


Sanningen svider.


RSS 2.0