Born this way

Klockan är halv 3 ungefär och jag ligger fortfarande i sängen och gör ingenting. I Fredags så drog vi ju till en lokalfest på Fröjas och då kom vi hem väldigt sent till mig. Igår så åkte Jossan, Matilda (Min kompis från Västervik) och jag in till Farsta och shoppade lite. Jag hittade ett par jeans från Gina, en topp från JC och en bh topp från Bik Bok. Senare på kvällen så gick Jossan, Lina och jag till Freja och åt gott.

Idag så har jag inga planer, men ska se om brudarna vill hitta på något senare när jag orkar resa mig ur sängen ;) Men ni får ha en fortsatt bra dag för det ska jag ha!


Västervik ♥

Sitter just nu hos farmor&farfar, vi kom hit för ungefär 2 timmar sedan. Imorgon så åker jag hem igen fast med Matilda som bor granne med min farmor&farfar, det ska bli så himla roligt att hon kommer upp till oss efter 16 år tillsammans. Snart så ska jag dra in till Matilda och då får vi se vad vi hittar på! Ha det underbart.


24e bilden:

En bild som gör dig glad.


Someone like you

Skulle igentligen ut på sjön med Jossan idag men min kropp är inte riktigt med mig.. Den gör ont och huvudet snurrar. Snart så ska jag gå och göra mig iordning satt pappa och jag kan åka och handla frukost till helgen (Jag får besök över helgen) Sen lite senare så kommer bror och Elin för vi ska grilla och ha det mys. Men det var allt för mig!


Dear John ♥

Kollade nyss klart på filmen ''Dear John'' och sitter och gråter i sängen.. Gråter hur enkelt som helst till filmer, men den där filmen var sorglig faktiskt. Men den var bra också! Som jag inte fick så mycket sömn igår natt så ska jag somna tidigt ikväll för är rätt så trött nu. Men det var allt från mig - Kramar Emma


Natt inlägg

Igentligen borde jag sova som jag ska upp klockan 9 imorgon för att åka in till Haninge och fixa nytt pass. Men riktigt så är det ju inte jag ligger vaken i min säng och kom hem för en stund sen. Kvällen har jag spenderat med roligt folk och haft det mysigt hemma hos Emelie. Men nu åker mina ögon ihop snart så nu säger jag - GODNATT!


Finns en anledning..

.. till att jag vill ha höst,
och det är kläderna.


Jacka från H&M för 299 kr

Kofta från H&M för 299 kr

Topp från H&M för 74,50 kr (REA)

Tröja från H&M för 199 kr


I like You

''Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead''

Ut i det fina vädret

Ska snart gå ut och gå i det fina vädret med Jossan jag väntar bara på att hon ska bli klar. Har inte gjort någonting idag har bara suttit vid datorn och duschat. Ikväll får vi se om det händer något roligt i hålan, man kan ju hoppas iallafall..
Men nu ska jag göra mig redo att gå!


I will find a way..

.. to see you again.


Harry Potter

Vaknade runt halv 11 idag, kunde ha sovit längre men kände att det var onödigt så jag gick upp och städade huset istället. Efter det så gjorde jag mig iordning och drog ner till La Playa där jag mötte upp Lina och Mikaela för vi skulle äta pizza. Efter det så gick vi till Mikaela och här är jag nu, men jag ska snart börja röra mig hemmåt för att fixa mig inför bion som börjar halv 8. Jag och brudarna ska se sista delen av HP. Men det var allt för mig - Puuss

-


Bara för ikväll

Vaknade runt 10 idag med Mikaela brevid mig, vi var väldigt trötta så vi låg kvar i sängen ett tag innan vi gick upp för att göra oss iordning. Vid 11 ungefär så cyklade vi till Centrum och mötte upp Emelie och Hanna för jag skulle ta ut pengar och så åt vi kebab också. Efter det så cyklade jag och mötte den en snabbis sen så började jag bege mig hemmåt men då mötte jag Jossan så då följde jag med hem hit där jag sitter nu ;) Ikväll så ska jag och brudarna fira Hanna hemma hos mig och efter det blir det mer festligheter!
Men det var allt för mig - Ha en bra dag ♥


Nu säger jag - Godnatt!

Nu ska Mikaela och jag lägga oss i sängen för att kolla på tv och sedan sova. Idag så har jag och brudarna kollat på 2 filmer hemma hos mig som vi var och hyrde på filmis, det var väldigt mysigt. Imorgon så ska vi fira vår kära vän Hanna som fyller 16 hela år!
 Men vi hörs imorgon för nu ska vi kolla på tv.


You only live once.

Nu är jag hemma efter en underbar vecka på Gotland med mysigt folk. Vi har gjort så sjuka saker och roliga. Orkar tyvärr inte berätta om veckan för då skulle ingen orka läsa + att jag aldrig skulle orka skriva så mycket. Kom hem runt halv 5 imorse, pappa hämtade oss vid terminalen så snäll som han är. När jag kom hem så slängde jag av mig kläderna och la mig i sängen direkt och somnade som en stock.

Packade precis upp all packning och slängde in lite av tvätten i tvättmaskinen. Snart så ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för vid 6 kommer bror och Elin och äter grillat med oss. Puss så länge ♥


Sista inlägget på en vecka.

Nu så har jag fått ordning på min packning eller det mesta iallafall. Lite små grejer och sånt som ska packas ner också sen är jag redo att dra 03.30 imorgon bitti från Jossan. Det ska bli så sjukt skönt och roligt att komma ifrån den här hålan! Men har inget mer att skriva nu förutom - Fuck off nu kör vi Jossan!


Just idag har jag det bra.

Sitter just nu och bara lyssnar på musik och tar det lugnt. Min näsa började nyss rinna så undra om jag blir försyld nu när vi ska åka till Gotland och allt.. Idag så har jag och brudarna legat nere på Nicksta hela dagen och fått lite färg och ikväll händer inget speciellt. Får se om vi hörs imorgon som jag kommer packa och massa sånt.
Men ha en fortsatt bra kväll ;)


3 dagar kvar!

Vaknade för ungefär 1 timme sen av att Jossan skickade sms, men det var bara bra så jag slipper sova bort hela dagen. Vid två så drar jag ut på sjön med Jossan och hennes familj och försöker få lite mer färg innan vi drar till Gotland på Måndag.
Men nu måste jag gå och äta frukost innan jag hungrar ihjäl ;)


23e bilden:

En bild från i somras.


Jacuzzi ♥

Kom precis in till Matilda igen efter att ha badat i 50 min. Super skönt! Tidigare idag så var jag nere på stan och kollade i affärer och jag fick faktiskt med mig ett par shorts och en blus hem. Fick lite pengar över som jag ska spara till Gotland som jag åker till nu på Måndag. Men nu ska vi fortsätta mysa sen ska jag dra mig in till mig igen. Ha det bra!

Kom tillbaks till mig.


Framme!

Det vart lite hastigt men igår så bestämde jag mig för att åka med pappa ner till farmor&farfar i Västervik. Och nu är jag här! Skönt att komma ifrån allt ett tag. Här kan jag slappna av genom att ligga och sola, gå till stan och shoppa, vara med Matilda och umgås med farmor&farfar. Men har inget mer att skriva nu så vi hörs imorgon!


Felix ♥


Idag så träffade jag äntligen min nya lilla kusin!


22a bilden:

En bild på en tid du saknar.


I will die someday

Hallå bloggen det var ett tag sen.. Men har inte haft tid för bloggen förlåt. Igår så jobbade jag min sista dag för den här sommaren, så himla skönt! Igår kväll så åt vi först Tacos hos Jossan vi brudar sen förade vi lite och sen drog vi ut. Det vart lite knas för vi splittrades men det ordnade sig för dom drog någon annan stanns och vi drog till någon Emil. Hos honom satt vi och drack lite och dansade sen vid ungefär halv 6 så var vi tvungna att dra för Jossan skulle jobba. Det var ju inte direkt fint väder så vi hade tur och blev upp plockade av Alicias mamma som körde mig ända till dörren - Tack för det! Men nu ska jag nog gå och göra mig iordning snart för bror kommer och grillar med oss :)


RSS 2.0