Snart så..

.. är jag ett år äldre. 16 år och får sätta mig bakom ratten för första gången!

Duschade för ett tag sen och gjorde ansiktsmask, det var skönt! Har jätte ont i magen och ögonen svider så det blir nog sängen för mig efter det här inlägget. Idag så gick skoldagen inte fort, vi hade vanliga tråkiga lektioner. Imorgon har vi fysikprov och jag har inte pluggat så mycket, men får göra mitt bästa helt enkelt. Och kom på nu att vi har engelska läxa tills imorgon också som jag inte har pluggat på nånting så det blir att läsa igenom glosorna innan jag ska sova. Men nu ska jag gå och lägga mig - Sov gott alla!


Slut tjej!

Sitter just nu med silver schampoo i håret och ska snart gå och duscha, det har vart en jobbig dag. På gympan i skolan idag så körde vi boxning och styrketräning och nu för ett tag sen så kom jag hem från en cykeltur runt ringvägen med Jossan. Mina ben och armar kommer vara helt slut imorgon! Men nu ska jag gå och duscha. Hörs imorgon!


Det här ska bli mitt!


Jeansshorts från H&M 199 kr


Sommarlinne från H&M 99 kr


Converse från stadium 699 kr


Blus från H&M 249 kr


...


Trött!

.. vill bara gå och lägga mig i sängen igen och sova. Men det går inte för vi ska åka och kolla cykel till mig snart. Igår så kom jag hem runt halv tre, jag och några till var hos Peter och fira honom. Men nu måste jag gå och duscha, vi hörs senare ;)


We R who we R

Hallå alla! Idag så vart det en lång dag, men den gick ändå rätt så fort så det gör inget. Var i skolan som vanligt sen vid halv tre så tog jag och några andra bussen upp till gymnastiet för att dansa. Var där till fyra ungefär sen åkte jag hem. När jag kom hem hade min underbara mamma gjort pannkakor, så det var bara att äta. Just nu väntar jag på att Lina ska smsa mig satt vi kan gå ut och gå en liten sväng ;)

Men inget mer att berätta nu, så vi hörs imorgon!


Vill färga håret..

.. men vet inte hur.
Anntingen vill jag färga till mörkbrunt,
eller brunt med lite rött i,
eller så vill jag fortsätta vara blond.
Aja vi får se :)



Idag så har jag vart i skolan men jag drog hem vid halv två för jag hade inte pluggat på so provet som vi skulle ha idag. Men när jag kom hem så rensa jag ur lite kläder och la kläderna fint i byrån, så nu är hela mitt rum fint igen! ;)
Men nu ska jag gå och plugga lite so och no, vi hörs imorgon.


Snabbt inlägg

Är klar och så nu för att dra mig till bussen.
Men vi hörs senare ikväll :)


Samma knas Varje dag

Go'kväll alla.
Sitter just nu uppe i soffan med mamma och kollar på tv. Har ont i kroppen och den känns seg, så det är bara skönt att sitta och ta det lugnt. Skolan idag gick rätt så fort, vi gjorde inget speciellt. Vi jobbar på som vanligt. Efter skolan drog Lina, Jossan och jag till centrum för Jossan och jag skulle göra syntest satt vi får börja övningsköra ;)
Taggad som fan! Men har inget mer att berätta om dagen, 
så vi hörs imorgon eller senare.


Live Your Life


En vanlig Lördag

Ligger just nu i sängen och kollar på Let's Dance. Vaknade för ungefär en timme sen, jag var fortfarande trött men jag kunde inte somna om. Igår var jag i stallet först sen efter det så drog Jossan, Lina och jag hem till Jossans pappa och spela kort och så.

Har ingen aning om vad som händer idag, men det får vi väl se! ;)
Juste fick tillbaka min dator igår, och har ingenting kvar på den..


Dålig uppdatering..

Förlåt för det, blir bättre när jag får tillbaka min dator. Sitter just nu och lyssnar på musik och är sjukt taggad på sommar! Men det är ett tag kvar.. Vill bara ligga på stranden i värmen och känna att livet leker o allt är bra.

Idag så har jag vart i skolan och inte gjort så mycket, det har vart en lugn dag. 
Men det var allt från mig. Puss på er ;)


I wanna know you

Go'kväll. Sitter just nu vid datan och lyssnar på musik och tar det lugnt bara. Tror jag ska gå ner och läsa igenom no:n lite grann snart, vi har nationella i fysik imorgon.. Efter skolan idag så hängde Jossan med mig hem, hon var här en liten stund bara. Men har inte så mycket mer att berätta. Bye


Är sugen på en fet fest och ha roligt och glömma allt knas..


All Night Long

Hallå. Vaknade för en stund sen så jag har hunnit äta lite frukost. Igår så tog Jossan och jag tio tåget till Ösmo för vi skulle till någon lokalfest, men vi hann inte vara där så länge för tolv var alla tvungna att dra typ. Men då drog jag, Emil, Jossan och Robin till tåget och drog hem till Emil. Där fortsatte vi dricka, vi spela tvspel, lyssna på musik och chilla galet bara. Kom hem runt tre imorse och då gick jag och la mig direkt för jag var så himla trött.. Runt fyra idag så ska vi dra och käka pizza, det ska bli gott! Men ha en bra Söndag.


All the crazy shit I'll do tonight

Godmorgon på er alla!
Sitter just nu hemma hos Jossans mamma, vi kom hit för en stund sen. Igår så var det Jossans födelsedag så idag runt halv två så kommer hennes släkt hit så ska vi fira henne. Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på men vi får hoppas på något roligt.
Vi hörs senare eller imorgon! ;)


-

''Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart''


The last dance

Sitter just nu vid pappas dator och lyssnar på musik. Min dator gick sönder totalt igår.. det går inte att starta den för det händer ingenting. Skolan idag var rolig och gick rätt så fort, efter den så drog Jossan och jag hem till mig. Jag klippte hennes toppar, vi åt middag och pluggade. Men har inget mer att berätta nu så vi hörs imorgon ;)

Skön Seger!

Hallå!
Idag så hade vi ju volleyboll tunering, och vi vann hela skiten! Så skönt att vinna sista volleyboll tuneringen som vi har tillsammans. När vi hade spelat klart så fick vi gå hem, så när jag kom hem åt jag lite sen somna jag direkt. Men har inget mer att
berätta så vi hörs imorgon eller senare :)



FetisTisdagen

Vid fem så kom pappa hem med semlor, tack för det! Men jag somnade rätt så fort efter det så jag vaknade för en stund sen igen och då gick jag upp och tröck i mig en semla. Idag så har det inte hänt något speciellt, jag har varit jätte trött hela dagen! Ikväll ska jag försöka somna skapligt satt jag är riktigt pigg imorgon när vi ska ha volleyboll tunering. Är grymt taggad! Men det var allt för mig. Tack och hej ♥


I will remember You

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.


King of Anything

Sitter just nu och lyssnar på hög musik och sjunger, älskar när allting känns bra!

Efter skolan idag så drog Jossan och jag hem till henne för vi skulle plugga.. Men det vart det ju inte så mycket haha. Klockan fem när pappa kom hem från jobbet så hämta han mig hos Jossan, då åkte vi hem och han börja med maten direkt och jag börja städa rummet. Det låg massa kläder överallt och dammigt så det behövdes verkligen. Men nu ska jag försöka gå och plugga lite so. Önska mig lycka till ;)


Skägg Skägg


-


Grattis Morfar 75år! ♥

Idag så ska vi åka till Mixs hela släkten och äta gott och fira min Morfar. Det kommer bli väldigt mysigt. Det händer nog inget mer idag, vi får väl se vad kvällen bjuder på.
Men vi hörs senare kanske :)


Go'kväll

Ligger just nu i sängen och kollar på - Grabben i graven brevid som går på kanal 1. Har sett den ganska många gånger så inte så mycket att se igentligen. Kom hem för ungefär en timme sen från en lång promenad med min fina vän Jossan, det var väldigt skönt att få frisk luft och få ur sig lite tankar.

Idag så åkte jag ju till Sorunda och träffa Emma, vi kollade på film och hade det mysigt. Tog 15.20 bussen där ifrån satt jag skulle hinna till stallet. Ridningen gick hyffsat bra idag, jag red Gulan. Men nu känner jag hur ögonlocken håller på att åka ihop så ska sova nu. Godnatt alla ;)


Det skulle inte sitta fel med att värmen kom nu!


Love and other drugs

Kom hem från stan för en stund sen. Har nämligen varit inne och kollat på bio med brudarna - Love and other drugs. Jag tycker att filmen var värd pengarna! Just nu ligger jag bara i sängen ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon, ska ta elva bussen till Sorunda för att träffa min underbara vän Emma. Får se om jag har tid för bloggen imorgon men annars hörs vi på Lördag :)


-


Godnatt!

Ligger just nu i sängen och kommer somna när som helst.
Så lika bra att sova! Sov gott alla ;)


Ingen kan älska som vi

Tja Tja! Sitter just nu hemma hos Jossans pappa. Lina, Jossan och jag tänkte ha en myskväll här. Idag så tog vi tolv tåget in till Handen. Vi kollade lite i affärer och åt på donken sen tog vi tåget hem igen. Men har inte så mycket mer att skriva om dagen.
Så vi hörs imorgon ;)


Underbar Mjukisdress!


Slappdag

Ligger just nu i sängen med datan och kollar på tv. Vaknade runt elva men gick inte upp förns typ ett för då gick jag upp och åt frukost. Vet inte riktigt vad som händer idag, men tror det blir att ta det lugnt för jag mår faktiskt inte så bra. Jag har ont i halsen, täppt i näsan, ont i kroppen och mår lite illa.
Men har inget mer att skriva nu, vi kanske hörs senare! :)


RSS 2.0