Kvällsskola

Idag så har det gott ganska segt, men dagen har varit bra ändå. Kom hem från skolan vid 3 ungefär och snart så ska jag tillbaka för att bli fotad i studion, och skriva ut några bilder. 
Har faktiskt inte något mer att skriva så vi får höras imorgon!


Jag är stolt över att få kalla dig storebror ♥

Take your time, don't be shy.


Första advent ♥

Sitter just nu och kollar på Horse show och lyssnar på musik. Idag så vaknade jag runt halv 12 så underbart att få sova i sitt rum och sin egna säng igen efter 8 veckor med bror hemma! Runt 1 så drog pappa och jag ut och övningskörde,
det gick väldigt bra för att vara första gången på länge.

Det blir nog bara att ta det lugnt idag och tagga inför skolan imorgon..
Men ha en mysig Söndag så hörs vi imorgon ;)





Stallet snart!

Kom hem från Rebecca för inte så länge sen, drog hem dit efter skolan med Fanny också. Vi färgade mitt hår med en rödbrun färg för mitt hår såg så grönt ut i vissa lägen.. Jag vart jätte nöjd med resultatet - Så tack igen Rebecca! Efter stallet ikväll så ska jag och några vänner till, till Jossan och mysa lite. Tror det kommer bli en bra kväll ;)
Men nu ska jag gå och byta om till ridkläderna och äta något, hörs imorgon!

-


America's funniest home videos

Sitter just nu och kollar på det och till vissa klipp dom visar kan man bara inte hålla in garvet, skadeglädje! Imorse så ville jag verkligen inte gå upp jag var så himla trött men jag tog mig upp ändå.. Skolan rullade på som vanligt och gick bra. Kom hem runt halv 3 och somnade nästan direkt.

Snart är det mat och sen vid halv 8 så blir det att åka upp till ishallen för att heja på vårt Bj lag. Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon ;)

Idrott&Hälsa

Ligger just nu i sängen och vill igentligen bara sova men måste tyvärr plugga.. Har prov i idrott på Fredag. Idag så var jag i skolan men dagen gick så fort så kändes som man bara åkte fram och tillbaka till skolan. Efter skolan så åkte jag och bytte stav i tungan och efter det så drog jag och Hanna till Emelie och myste ;)

Men nu måste jag börja läsa i boken och försöka få in något iallafall!
Men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.



Tack för lånet bror! ♥


Underbart skön!

-

I wonder if you know when you kiss me like that, you ruin me for anyone else.
I wonder if you know that you got me like that, you turn me back in my self.
Do you know it’s never been better, it’s never been better.
Do you know it’s never been better.
Than you.


Några bilder från i Lördags:








Lördag baby! ♥

Vaknade för en stund sen av att jag fick sms av min fina vän Josefin.. Då tänkte jag att det inte var någon idé att somna om så jag gick upp. På dagen nu händer det inte så mycket, bara att tagga inför kvällen för då ska vi till Rebecca jag och några till och föra sen vid 22.00 är det bowling som gäller och efter det får vi se vad som händer ;)

Men vi hörs kanske senare annars hörs vi imorgon om jag lever!
Ha en bra Lördag.



BOKAT OCH KLART!

Den 2/3 2012 så står jag och mina vänner i globen inne i Stockholm och lyssnar på Avicii!
Det är sjukt vad jag längtar, kan det bara bli den dagen nu! ;)


We are just friends, that is what you said

... but now I know better.
I forgive you.


Skulle inte banga på att dra imorgon asså..


Grattis på Fars dag - Jag älskar dig ♥


I hate Sundays

Sitter just nu i sängen och kollar på tv, är väldigt trött fortfarande men orkar inte sova bort hela dagen. I Fredags så var jag i stallet och efter det så blev det halloween fest i Porthus, det var roligt. Igår så mådde jag inge bra så jag låg i sängen tills klockan 2 då jag släpa mig till duschen och efter det så åkte vi och åt pizza. Efter det så åkte jag till Jossan där vi mös hela kvällen, vi badade badkar och kollade på film ♥

Idag blir det att ta det lugnt och plugga samhälle..
Ha en bra Söndag alla :)


(Bild från Porthus)

Hockey!

Kom hem från ishallen för en stund sen, har varit uppe och kollat på när Nynäs mötte Nacka. Nynäs drog hem en seger - Grattis grabbar! Skolan idag gick väldigt fort vi gjorde inte så mycket och skoldagen imorgon kommer gå ännu fortare för då slutar jag halv 1 för jag har ingen historia eller foto.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite samhälle och sedan
kolla lite tv innan jag ska sova! Godnatt ♥

Längtar redan tills nästa sommar.

För då blir det Gotland, Turkiet och massa annat skoj igen med vännerna! ♥






Let's fall in love and make 'em hate us.


Slut på lovet..

Nu har en vecka gått av ledighet och nu är den över och imorgon börjar skolan igen. Igentligen så orkar jag inte men det är bara kriga! Igår så stalljobbade jag från klockan 7-18, det var väldigt jobbigt men när jag kom hem så sket jag i att jag var trött och drog till Rebecca med Jossan också när jag hade gjort mig iordning. Vi var hos Rebecca ett tag sen så drog vi till Andreas och hade lite skoj ett tag innan Jossan och jag drog hem vid 2.

Idag så vaknade jag vid 9 första gången men då orkade jag inte gå upp så jag somnade om igen och vaknade vid halv 1 ungefär. Och sen dess har jag bara tagit det lugnt, just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så att vi kan kolla på Vem kan slå Filip&Fredrik? Det är del 3 idag och del 5 är min klass med i, missa inte!
Men det var allt för mig, ha en fortsatt bra kväll ;)

Vi var barn då.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och kunde inte somna om. Idag så är det Fredag och jag har inga planer för dagen förutom att jag ska till stallet vid 5. Men tror att det får bli en lugn dag/kväll som jag ska upp och jobba vid 7 imorgon bitti i stallet.. Nu tänkte jag gå ner och göra lite frukost så vi hörs senare eller imorgon!


Vilken gammal bild jag hitta på pappas data!


There is always a reason to smile.


RSS 2.0