Baby it's Friday!

Veckan har gått väldigt fort helt plötsligt så var det Fredag igen! Underbart med helg, man får sova ut och bara ha roligt med vännerna. Idag så vart vi klara med orienteringen äntligen (Vi klarade den inte i Tisdags), så nu slipper man den. Som vi hade Spanska prov idag så slutade vi en timme tidigare alltså 12.00, rätt skönt faktiskt. När jag kom hem så slocknade jag rätt så fort och vid 3 när pappa kom hem så åkte vi och helghandlade, i stallet idag så hade vi teori så det vart inget ridande tyvärr.. Men man måste ju ha teori också man kan ju inte bara rida. Just nu sitter jag och väntar på att få något att göra som jag får förhoppningsvis snart. Men det var allt för mig. Love

-


Helt slut

Ligger just nu i soffan och bara tar det lungt, orkar inte direkt göra någonting annat efter att ha sprungit i skogen 2 timmar.. Fast det var ändå skönt att vi fick sluta efter orienteringen! Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft orken. Snart så är filmen klar som jag håller på att ladda ner sen efter den är det bara börja plugga..
Men vi hörs senare eller imorgon!

-


Vill tillbaka..

Kom hem igår morse typ och sov nästan hela dagen igår. Att komma hem är ingen höjdare.. Det är kallt och tråkigt! Usch. Men ska försöka göra det bästa av situationen och tänka att nästa år är vi tillbaka! Snart så ska jag dra mig till bussen för att åka in till stan med klassen över dagen, får väll se om vädret blir bättre för det skulle vara fint idag.
Men det var allt för mig, vi hörs ikväll!


Veckan i Turkiet med dig var underbar. Jag älskar dig ♥

Inlagg fran Turkiet

Hej pa er alla hemma i Sverige, hoppas ni har det bra! Har ar det varmt och skönt. Idag sa var vi ute pa en battur som tog 7 timmar. Tyvarr sa vart den inte sa lyckad för jag vart sa aksjuk... Snart sa ska vi ga ut och ata sen sa gar vı nog till nagon bar! Vi hörs nar jag kommer hem eller tidigare ;)


Sista inlägget på en vecka

Nu är allt färdig packat och jag är redo att åka mot Arlanda! Så det här kommer vara sista inlägget på en vecka för jag kommer inte ha tid att blogga i Turkiet där finns det roligare saker att göra ;) Men ni får ha det så himla bra här i
Sverige så hörs vi när jag kommer hem! Love 



Good feeling

Idag så har vi ingen Svenska så fick sovmorgon till klockan 10.15 då vi har Spanska. Skoldagen kommer nog gå fort som vi börjar så sent, får hoppas att den går fort iallafall. Efter skolan så blir det att åka hem direkt och börja PACKA! För imorgon efter skolan så drar vi till Arlanda för att sedan sätta oss på planet mot Turkiet :D

Men nu ska jag fixa det sista innan jag drar till bussen.
Ha en jätte bra dag så hörs vi senare eller imorgon ♥

4 dagar kvar!

SEN DRAR VI TILL TURKIET!
Längtar så himla mycket ♥

Skolan idag gick fort som vi bara har två lektioner på Fredagar. Efter skolan så åkte jag hem och när jag kom hem så somna jag nästan direkt.. Skolan tröttar ut en. Snart så åker jag till stallet och kommer hem vid 7 igen och efter det får vi se vad kvällen bjuder på.
Men ha en fortsatt bra Fredag så hörs vi :)

Jag är bara någon du kände en gång i tiden.


Förkyld och trött..

Skolan idag gick fort vi hade inte så många lektioner och så slutade vi halv 2. Efter skolan åkte jag hem direkt och somnade, så nu är jag inte lika trött iallafall. Imorgon klockan 1 så ska vi åka in till stan Sa11A och Sa11B, vi ska gå till DN och sen senare på kvällen ska vi gå på någon teater så kommer hem sent imorgon.
Men det var allt för mig, hörs imorgon kanske!

-


Jag gör det för min stad.

Godmorgon världen!
Vaknade vid halv 10 ungefär så har hunnit äta frukost och duschat. Igår så stalljobbade jag hela dagen (07.00-18.00), det var väldigt långtråkigt.. Så får se hur länge jag står ut. När jag kom hem från stallet gjorde jag mig iordning och drog till Jossan där vi skulle föra lite och sedan dra vidare till Freja. Vi var vid Freja ungefär 11 och drog därifrån vid 1 när dom stängde. Kom hem runt 3 och då gick jag och la mig direkt. 

Idag ska jag nog bara ta det lugnt och tagga inför skolan imorgon.
Men ha en fortsatt bra dag!

You're beautiful

Idag så var jag ledig ifrån skolan det var riktigt skönt att sova lite längre. Vid 12 så åkte jag till Haninge men Jossan och Tommy, fick med mig ett par mjukisbyxor
hem fast jag inte skulle köpa något..

Just nu sitter Jossan och jag hemma hos mig och väntar på att få åka till stallet och rida, det ska bli mysigt! Efter det så ska vi nog till en polare en stund och chilla, kan inte komma hem så sent idag som jag ska upp till stallet imorgon bitti klockan 7 och stalljobba tills 6 ;) Men vi hörs senare eller imorgon!

RSS 2.0