Slut för alltid

Ligger just nu i min säng och myser, är så trött när jag kommer hem från skolan på dagarna att jag lägger mig och sover direkt.. Hur kommer det här året bli ens? Tänker på det varje dag typ. Vad kommer hända, hur kommer det bli, dåligt eller bra? Men det är bara ta dagen som den kommer och göra det bästa utav den, men det kommer nog inte bli något problem som livet är bra och så har jag mina underbara vänner!

Igår så var jag och klassen i Stockholm hela dagen för att vi skulle till filmhuset och vara med i Fråga Olle. Det var riktigt roligt! Vet inte riktigt vilket program vi skulle vara med i men antingen 1a, 2a eller 3e programmet. Så håll ögonen öppna! Men nu ska jag lägga mig och läsa en bok som vi måste läsa i svenskan. Hörs med livet.

Bilder från i Lördags!



Helg!

Vaknade runt 12 men ligger fortfarande kvar i sängen och kollar Vampire Diaries. Underbar serie som man bara inte kan sluta kolla på! Senare idag blir det att gå ut och äta och sen hem till mig och dricka med underbara vänner. Får hoppas på en rolig och lyckad kväll. Ha en fortsatt bra Lördag ;)


Nytt!


Svar:

Kommentaren på inlägget innan orkar jag inte ha kvar, onödig liksom... Men som rubriken heter, heter också låten på spotify så lyssna på den. Skön låt och text!


Kärlek Vid Sista Ögonkastet

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv,
jag nästan skäms över att säga det högt,
ibland så skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill.
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten.



Första skoldagen avklarad!

Vi började vid 9.30 idag och då pratade vi lite om vad som skulle hända nu i 2an och vilka kurser som blir nya. Det kändes bra när vår mentor står och säger framför oss i klassrummet "Det här är det värsta året, och många som går in i väggen" Vart sjukt taggad då! Ikväll 19.00 blir det bio med Jossan och hennes syster, vi ska kolla på Snabba cash. Har hört att den inte var så bra som alla trodde att den skulle vara, men får se vad jag tycker ;) Ha en fortsatt bra kväll.


Outfits från Weheartit.com


Sista dagen på sommarlovet!

Ligger just nu i sängen och kollar på en film som går på kanal 6. Har sett den förut men finns inget annat.. Igår så var jag i stallet och gjorde blåbärsdressyren, jag red Zelma och vart godkänd! Inte den bästa ritten jag gjort men glad att jag vart godkänd. Idag blir det nog bara ta det lugnt och tagga till skolan som börjar imorgon, men blir det som vi tänkt oss så drar jag och brudarna en sista minuten till Turkiet nu i slutet på Augusti! Det skulle vara underbart att få komma bort från den här staden.


Love Life

Det här sommarlovet har verkligen varit tråkigt.. Eller visst det har varit mysigt och roligt också när man har träffat alla vänner och haft lite skoj, men för att vara sommarlov har det inte hänt mycket alls. Men det är bara tänka att det är sista sommaren i hela mitt liv som jag är underårig, nästa sommar är jag 18 år och kan göra det jag vill. 

På Måndag drar skolan igång igen, är taggad som fan! Vill verkligen att skolan ska börja igen satt man får träffa alla i klassen. Kan inte fatta att vi börjar 2an nu, det har redan gått ett år sedan vi började gymnasiet. Glädjen bara rusar genom mig just nu, jag är så glad och livet är på topp!



-

Ligger just nu i soffan hos Fanny och kollar resor till Turkiet, jag sov här inatt. Igår kväll så badade hon och jag badkar och efter det drog vi och mötte Rebecca och sen drog vi och var med några grabbar. Vi kom hem runt 00.00 och gick och la oss direkt. Idag så ska vi nog sola när solen kommer till framsidan! Men vi kanske hörs senare.


Mys middag med far!


Gårdagens köp:


Summer Paradise

Ligger just nu i sängen och kollar på någon film, var nyss ute och solade lite men gick in när det kom moln. Igår så var jag på Freja med brudarna och åt min första plankstek för i år, det var riktigt gott och mysigt! Efter det drog vi hem till Matilda och myste en stund. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt.


Do not fall asleep tonight.

Inatt så sov jag hos Fanny för vi hade köpt godis och läsk på Shell och skulle ha film mys. Vi vaknade runt 10 imorse och då åt vi frukost direkt och sen la vi oss ute på gräsmattan och började sola! Lyckades få lite färg iallafall! Ungefär vid 14 drog jag hem och sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Men ha en fortsatt bra dag så hörs vi imorgon ;)


-


RSS 2.0