Taggad som fan!

Sitter just nu och gör ingenting i stort sätt.. Jossan kommer nog hit om ett tag för hon ska sova här inatt så det ska bli mysigt! Inatt så sov jag hemma hos Jossan och runt 2 så åkte vi ner till centrum och kollade lite i affärer, jag fick med mig en topp ifrån Lindex hem.

Rubriken skrev jag för att på Fredag då smäller det då drar jag och vännerna in till Globen och kollar på AVICII! Och efter det så är det hem till lilla Nynäshamn för fest, så vi får hoppas att det blir en lyckad kväll som jag tror :D
Men vi hörs säkert imorgon annars kanske jag skriver lite snabbt på Fredag. Puss

Mot Haninge!


Sportlov baby!

Sitter just nu vid datan och tar det lugnt bara, är rätt så trött.. Igår så tog jag och kusin 14.07 tåget in till huvudstaden för att äta och gå på bio. Vi kollade på This means war och den va riktigt bra! Efter den så tog vi tåget hem igen och jag drog till Jossan en stund, vid 10 så gick jag och mötte mitt nattsällskap vid tåget och efter det drog vi hem till mig och kollade tv och film och så somna vi runt 4.

Har ingen aning om vad som händer ikväll så det återstår och se så hörs vi!
Ha en fortsatt bra kväll ;)


Våren är här!

Ligger just nu i soffan och kollar på tv. Kom hem för ett tag sen ifrån centrum där Rebecca och jag solade i 30 min, det va riktigt skönt och det behövde jag! Skolan idag gick bra och var riktig rolig, har nog inte garvat och haft så kul i skolan på länge haha.

Ikväll så ska jag träffa min saknade vän Jossan, har inte kunnat träffa henne som hon har varit sjuk så det ska bli mysigt och roligt! Men det var allt för idag, ha en fortsatt bra dag :)


Dagens:


Lördag baby.

Ligger just nu i sängen med Jossan, vi vaknade för 1 timme sen ungefär. Igår så red jag och efter det så gjorde jag mig iordning för jag och brudarna skulle åka och äta thaimat vid Kullsta. DET VA DE ÄCKLIGASTE JAG ÄTIT! Aldrig mer äta där usch skabbigt... Efter det så trodde vi att vi skulle på fest i Ösmo men så vart det inte så Jossan och jag drog hem till mig och slagga istället ;)

Idag runt 4 så ska jag, mamma och pappa till morfar och äta middag, det ska bli jätte mysigt för det va jätte längesen verkligen! Och ikväll händer det ingenting för jag ska jobba imorgon... Men det var allt så vi hörs!


-


Man börjar se att det ska bli ett kök nu!


Dagens klädsel:


Hangover

Sitter just nu i soffan vid datan, vaknade för en halv timme sen haha.. Det vart inte så mycket sova inatt om jag säger så för jag och brudarna drog på fest och så vart vi kvar där hela natten så drog hem imorse med halv 10 tåget. Kvällen igår var lite seg i början men ju längre kvällen gick desto roligare blev den!

Nu tänkte jag gå och duscha för jag känner mig inte så fräsch direkt,
så vi hörs senare eller imorgon!

I'm glad you came

Hallå!
Idag så var det inte sovmorgon för första och enda gången denna vecka, så man var lite trött imorse men jag tog mig till skolan iallafall. Skolan gick fort och vi hade vanliga lektioner så allt rullade på helt enkelt. Efter skolan så drog jag och Jossan hem till hennes pappa en stund innan hon skulle till sin mamma och jag hem. När jag kom hem så hann jag knappt ta av mig skorna innan Jossan smsa och fråga om jag ville med till gymmet, självklart ville jag det! Så det var bara byta om och ta nästa buss för passet som vi skulle gå på började klockan 18.00. 

Har precis städat mitt rum lite, det behövdes VERKLIGEN så det känns skönt och nu tänkte jag hoppa in i duschen känner mig inte så fräsch efter gymmet direkt haha. Men vi hörs säkert imorgon ;)

Nytt!


Dressyr&Hopp spö

Ridstövlar


Ridbyxor

Ridhanskar

Där är allt jag fick med mig hem idag från http://www.lyckasridsport.se

Ny färgat hår snart!

Sitter just nu hos Jossan och vi har nyss kladdat i massa färg i mitt hår, tyckte inte det va snyggt med typ rosa och grå utväxt längre.. Så nu är det borta snart! Skolan idag gick fort hade sovmorgon och inte så många lektioner, efter den åkte jag hem och lagade pannkakor och sedan somna jag som en stock på soffan.

Imorgon är det Fredag och det betyder HELG så jävla skönt, men vi hörs säkert imorgon. Ha det gött ;)


Fotostudio 1/2 2012










RSS 2.0