Snabbt inlägg

Sitter just nu och lyssnar på musik ska snart dra till bussen för att åka till tåget som jag och brudarna ska ta in till stan för att sova hos Rebecca inatt! Skolan idag gick bra och fort så finns inte så mycket att berätta om den för tror inte ni bryr er heller ;) Men nu vet ni iallafall vart jag kommer hålla hus inatt så hörs vi imorgon.

Glöm inte bort att du är värdelös.

Sitter just nu vid datan, fick i mig lite mat för en stund sen också och det var grymt! Igår så trodde jag att jag skulle vara hemma och ta det lugnt men nej så blev det inte, jag och brudarna drog till Ösmo till någon kille och festade!

Jag sov kvar där med Vendela och några till, jag åkte hem med 11 bussen imorse. Hade sällskap av Bella och Vendela så det var tur annars skulle jag aldrig hittat tillbaka haha ;) Men det var allt för mig så vi hörs imorgon typ.


Grym låt + video!


Ledig Fredag ♥

Idag så är jag ledig från helvetet för att vi hade öppethus på vårat gymnasie igår. Jag trodde det skulle vara mer folk men det var inte alls mycket. Efter öppethus så gick jag och mina vänner till ishallen för att kolla på Nynäs när dom spelade match men tyvärr så förlora dom.. Åkte hem efter det och somnade runt 1!

Idag så vaknade jag vid ungefär 12 eller aa jag vart väckt av mobilfan.. Då gick jag upp och åt frukost direkt, vill ju inte sova bort hela dagen haha. Vid 5 så ska jag åka upp till stallet och rida och sen är det hem och göra sig iordning och hoppas på att något roligt händer! Men det var allt just nu så hörs vi.

Förlåt för dålig uppdatering...

Sitter just nu på bussen påväg till skolan, inte det roligaste direkt... Men vad gör man inte liksom. Igår så var jag i skolan och efter den så åkte jag hem till bror för att Elin och jag skulle räkna matte, kom hem vid 5 ungefär. Vid 7 typ så kom Mikaela till mig och då ville vi vara 12 år igen så vi gick ut och åkte pulka ett tag HAHA!

Men det var allt just nu, vi kanske hörs ikväll eller imorgon ;)


Chill

Sitter just nu hemma hos Hampus med grabbarna och Jossan vid Lidl och bara tar det lugnt, vet inte riktigt vad som händer ikväll? Tror inte det händer något...

Imorgon är det upp tidigt för att åka till Sorunda och umgås med Emma. Men vi hörs imorgon kväll säkert!


T.G.I.F


Min hemstad

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen för att sedan fortsätta göra mig iordning för att ta bussen vid 07.53. Börjar 8.15 som ni kanske förstod idag och då börjar vi med foto.. Ska försöka bli klar med min fotologg idag!

Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs ikväll eller nått! ;)

Värmen kom till mamma!
















-

I don't wanna lose you.
I'm lost in dream without you.
Keeping on love.
Beside of me.
Time from noon to morning we gonna keep on loving.
Run away with me to my beautiful world.



Gamla bilder! HAHA



















TGIF

Äntligen så är det Fredag efter en lång vecka i skolan... Idag så började vi 8.15 istället för 9.15 för vi hade Svenska prov , jag tror det gick bra men det kanske inte är säkert!

Snart så ska jag upp till stallet och rida och sen är det hem och fixa sig och så får vi se vad kvällen bjuder på helt enkelt :) Vädret är ju inte det roligaste så får se... Men vi hörs imorgon skulle jag tro. Puss


Dagens klädsel:


Svar:


Svar: Den vita tröjan några inlägg ner är ifrån Lindex, men vet inte om den finns kvar för det var ett tag sen jag köpte den! Men tack så mycket :)

I miss the Feeling.


Spanska

Tjena bloggen! Sitter just nu i skolan och har Spanska.. Inte roligt nånstans. Dagen har gått segt och jag vill bara hem :(

Inatt så sov jag med den bäste och vi somna runt 12, så vi va rätt så trötta imorse. Men vi hörs kanske senare.


Tystas ner - STRESS

Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att filmen jag laddar ner ska bli klar.
Never back down, måste bara se filmen igen, den är så grym!

Idag så gick skoldagen bra förutom att jag gjorde illa rumpan på gympan så kan knappt gå för att det gör så ont.. Men nu är filmen klar så måste sätta på den nu så vi hörs imorgon ;)


Du förändrade mitt liv.

Sitter just nu hos Jossan och kollar på tv bara. Skolan idag gick bra och fort, vi gjorde inte så mycket så det var skönt!

Om en timme kommer pappa och hämtar mig här och då ska vi bara åka och handla lite sen hem. Men vi kanske hörs senare! Puss


Imorgon börjar allvaret igen..

Tjena! Ligger just nu i sängen hos Jossan och vi gör inte så mycket, ligger och myser i sängen liksom ;) Kom hem från Västervik vid 4 ungefär, ville igentligen inte komma hem men man var ju tvungen. Igår så umgicks jag med Matilda och hennes pojkvän och vi badade jacuzzi och kollade tv och åt gott!

Men det var allt så vi hörs imorgon om jag har överlevt första skoldagen. Puss där du vill ha den.


Västervik

Sitter just nu i soffan och fikar och myser med alla, kom till Västervik för en stund sen.

Idag så händer det inget speciellt bara ta det lugnt men imorgon så ska jag träffa Matilda min saknade vän och då ska vi bada jacuzzi och mysa :)
Men det var allt för idag, vi hörs!


-


Snart slut på det roliga..

Idag är det Torsdag och det betyder att det är 3 dagar kvar på lovet.. Orkar inte att skolan börjar igen men ändå så ska det bli roligt att få träffa alla i klassen igen. Igår så hade jag mys dag med dom bästa tjejerna Lina&Jossan och sen på kvällen drog vi till Mikaela och träffa härligt folk och drack och dansa.

Idag så tänkte jag ha en städdag och ta det lugnt och senare packa för att imorgon på morgonen åker vi till farmor&farfar i Västervik. Det ska bli riktigt skönt faktiskt att få komma bort från den här staden över en helg. Slippa allt skitsnack, slippa allt det där och bara umgås med min familj och min saknade vän Matilda som väntar på mig där nere!
Vi hörs säkert senare, ha en fortsatt bra dag 

Förlåt för dålig uppdatering!

Ligger just nu i soffan och kollar på tv, åt nyss lite också. Vaknade väldigt sent idag.. 12.50! Men jag somna sent också så kanske inte så konstigt. Vid ungefär halv 3 så gick Lina och jag till Jossan en liten stund och skratta och hade lite roligt, behövde det idag.

Ikväll så vet jag inte vad som händer, skulle vilja göra något riktigt roligt.. Men vad liksom? Men det var allt för nu så hörs vi, puss.


RSS 2.0