Weheartit


Dagens outfit:


-

Det här får bli ett snabbt inlägg för ska snart gå till bussen för att åka till Yvonnes sågverkstad och träffa alla lucia kandidater och gå igenom alla sånger och så.

Idag förstår jag inte varför jag ens gick till skolan.. En lektion och sen världens håltimme, men som tur var släppte Maria hem oss så vi slapp det! När jag kom hem så bokade mamma och jag summerburst biljett till mig! Det kommer bli galet. Men känns så konstigt att vi 95or får gå nästa år, vi blir liksom 18! Längtar som fan, men nu måste jag gå!


-



När jag ser mig över axeln,
ser jag åren som gick.
Jag ser allting som gick förlorat,
men också allting som jag fick.


One day baby.

Ligger just nu hemma hos Jossan, åkte hem hit till henne efter skolan med massa frukt och glass satt vi kunde göra fruktsallad och sitta och prata om livet, väldigt mysigt och behövligt! Har lite ont i magen nu bara men det var de värt.

Skolan gick som den skulle idag, inget speciellt så den flöt på som vanligt. Var väldigt trött bara.. Men det är bara för att jag vet att lovet är så nära nu så då tappar jag energi. Men den är tillbaka efter lovet det lovar jag!


-


Tack för allt SHM!

Igår var sjukt mäktigt! Att åka till Friends Arena med underbart sällskap och få lyssna på Swedish House Mafias sista konsert tillsammans var det bästa jag gjort i hela mitt liv, det kom tårar. Men det var både glädje och ledsna tårar!

Som dom sa att vi Stockholm har gett dom en minne för livet så har dom gett oss Stockholm ett minne för livet. Jag finner inga mer ord. Tack!


Gymnasiemässan

Idag så stod Andreas och jag på Gymnasiemässan i Älvsjö 11-13.30. Inte det roligaste jag gjort, men alltid lite kul att stå och kolla på människor och snacka med dom som kommer fram och vill veta lite om gymnasiet.

Ikväll är det ridning som gäller, hoppas att det blir lyckat! Och efter ridningen är det hem och ta det lugnt och tagga tills imorgon då vi brudar och ösmo grabbarna ska på shm! Det kommer bli sjukt!


Five days left.

Ligger just nu i soffan med matkoma på hög nivå. Mamma och jag åt pyttipanna med stekta ägg alldeles nyss. Idag var det en riktig slappdag, började med att vi fikade och åt frukost med Mia-Lena och Lucia som var på besök. Riktigt mysigt! Sen fick vi tillbaka alla lösa arbeten vi gjort och la det i en mapp så att läraren som kommer ta över Mia-Lenas plats kan kolla vad vi gjort.

Inte så mycket som har hänt idag, väldigt skön dag tycker jag.


-


Så sjukt grym!


Jag skulle vilja spy på skolan.

Kom hem för ungefär 2 timmar sen och då började jag laga mat till mig själv för mamma är inte hemma och kommer inte hem förns Onsdag, så vart väldigt ensamt vid matbordet idag.. Efter middagen så satt jag mig med Engelskan och försökte mig på den, kom en liten bit iallafall ;) Men nu ska jag kolla tv och ta det lugnt, har varit en väldigt lång dag så måste tycka lite synd om mig själv nu. Peace.


Jävligt skönt faktiskt!

Idag åkte piercingen ut! Tyckte det var dags nu, har ju haft den i över ett år nu. Det känns som en riktig befrielse, så skönt!


-


Värsta dagen på länge..

På Torsdagar börjar vi med Svenska 8.15, lektionen gick som vanligt. Vi hade en uppgift som skulle göras. Klockan 9.00 ville Mia-Lena vår lärare ha uppmärksamhet, men inget jag la märke till trodde bara hon skulle avsluta lektionen med några ord som hon brukar göra. Men när hon bad alla rulla fram och bara stod där framme och såg lite beskymrad ut så började jag tänka om det var något annat än att bara avsluta lektionen.. Och jag hade rätt. Den bästa läraren jag någonsin har mött ska lämna oss. Iallafall ett bra tag. Det kommer vara riktigt jobbigt, för Mia-Lena är den första läraren som verkligen har förstått mig, hon har förstått att jag har det jobbigt i skolan och därför hjälpt mig väldigt mycket. Sagt kloka saker, visat mig, föreslagit hjälpmedel. Hon gick verkligen in i att hjälpa mig och lyssnade alltid på vad jag hade att säga. Jag förlorar inte bara en lärare som vi hade nån gång i veckan, jag förlorar min mentor, min klassföreståndare, svenska lärare och alla medialektioner lärare. Vi hade dig i stort sätt alltid känns det som. 
Jag hoppas verkligen att vi ses igen. Jag kommer sakna dig.

Svar på tal:

Jag har storlek xx-small i klänningen, men den är lite tight under armarna. Men annars sitter den bra :)


Så fin!

 

Dagens enkla klädsel!


Vem blir årets lucia?

Skicka i väg ett sms till 72001 med texten NHP LUCIA och sen kandidatens nummer eller klipp ut ur tidningen och posta eller gå in på deras hemsida.


Äntligen! Nu vill jag ha nyår..


Resan tillbaks.

"Till er som minns hur de var,
var dom när jag minns än i dag.
Allt vi gjort ända sen start kommer du ihåg de här är resan tillbaks"

En bit på låten som Emil och jag sjöng på 9ornas show när vi gick i 9an på Gröndalsskolan. Vart är du vännen? Det är ofta som tanken slår en vart du är.. Du ska vara här. Hos oss i Nynäshamn. Jag kommer inte sluta vänta på dagen du kanske hör av dig eller kanske kommer tillbaka. We all miss you.


Söndag..

Igår så vart det äventyr för mig och brudarna, vi drack lite vin och hade riktigt roligt faktiskt! Kom hem helt genom blöt vid 03.15, och då var det riktigt skönt att lägga sig i sängen.

Vaknade för ett tag sen och har ätit lite frukost men just nu ligger jag i min soffa och ska kolla på filmen TED, ska bli spännande och se om den är bra eller inte! Lite senare ska jag göra mig iordning för att äta middag här ikväll med bror och morfar för att fira farsdag, mysigt! Men nu ska jag kolla filmen ;)


Känner mig duktig!

Har nyss städat hela mitt rum, dammat överallt, dammsugit, torkat golvet och ställt iordning allt. Det behövdes verkligen för mitt rum var verkligen jätte äckligt..

Nu tänkte jag göra lite lunch sen så ska jag nog ta det lugnt tills jag ska göra mig iordning och antagligen träffa vännerna ikväll. Får hoppas på något skoj ikväll, skriver antagligen imorgon igen.


Sovmorgon!

Idag har vi sovmorgon till 11.20, men tyvärr kunde jag inte sova längre så gick upp istället och ska göra värsta frukosten!

Igår så skulle jag till Nynäshamnsposten vid 17.30 och fylla i ett papper om mig själv och sen fotograferas till tidningen nästa vecka, är lite nervös faktiskt! Efter det så åkte jag hem till Jossan för att vi skulle ut på en promenad, vi gick i över 1 timme! Men nu ska jag fortsätta med frukosten ;)


Monday again..

Nu var det här lovet slut, det gick alldeles för fort.. Tycker vi skulle ha fått 1 vecka till! Men man får försöka hålla humöret uppe genom att tänka att det bara är 35 skoldagar kvar tills jul lovet. Är faktiskt väldigt skoltrött just nu men bara kämpa på!

Idag påväg hem från skolan fick jag ett samtal från Nynäshamnsposten och jag är nominerad som en av kandidaterna till lucia 2012. Så ska dit imorgon, är skit nervös! Vi hörs imorgon ;)


Väldens bästa.


Nov. 02, 2012

Sitter just nu på ett café här i Visby med brudarna i väntan på att gå ner till båten som ska ta oss hem. Det ska bli skönt att komma hem nu, att få vara för sig själv ett tag och träffa mamma och pappa igen. Har inget mer att skriva nu så vi hörs nog imorgon igen ;)


Sista kvällen..

Kom nyss ut ur en väldigt skön dusch och nu sitter jag och brudarna och kollar på tv. Tyvärr sista kvällen här på Gotland för den här gången.. Men det är ju party med väldens bästa vänner på Lördag, så det ser jag fram emot! Jag skriver igen när jag är hemma skulle jag tro så ni får ha det bra ;)


RSS 2.0