Bilder från min privatlektion igår!


Bebis! <3


Tröttis

Kom nyss hem från en lång helghandling på Ica... Snart så blir det tacos och efter det upp till stallet. Direkt efter stallet blir det laserdome med massa brudar, kommer bli sjukt haha!

Känns som jag kommer ha en hel del saker att göra ikväll så vi hörs imorgon!


Svar på tal:

Jag har inte börjat tävla ännu, jag har gått både blåbärshoppningen och dressyren för att få börja tävla inom klubben!

Jo jag tänker vara lite hemlighetsfull, du får nog veta snart ändå som det är Nynäshamn vi bor i. + att jag ändå inte skulle säga till någon som är anonym, om du är nyfiken så kan du ju skriva satt jag vet vem du är. Skulle vara trevligare!


Men jag vet att det kommer lösa sig nu.

Känner mig som världens duktigaste tjej just nu! Har varit i skolan hela dagen, direkt efter den åkte jag hem till min bror och räknade Matematik med Elin. Runt 17.00 åkte jag hem och började städa hela mitt rum direkt (Damma, dammsög, bytte lakan och ställde i ordning alla saker). Efter att jag städat klart så satt jag mig vid datorn och skrev klart Engelskan som ska vara inlämnad på Torsdag. Så nu har jag en läxa mindre, skönt!

Äntligen så sitter jag i soffan nu efter en jobbig dag och väntar på mitt sovsällskap som kommer när han är klar. Men nu ska jag lägga mig ner en stund!


Finaste!


Save me.

Ligger just nu hos Jossan och vi har precis ätit vår sallad som vi var och köpte på Ica för ett tag sen, underbart gott en sån här dag när huvudet inte är som det ska! Igår var en rolig kväll vi var hos Fanny och drack med massa roligt folk. Vet inte exakt när vi drog hem, men hemresan vart lite knas haha!

Imorse vaknade vi runt 12 och låg och kollade film och bara tog det lugnt tills 3 då han drog hem typ. Snart så ska jag och Jossan börja röra oss till Fanny för att antagligen spendera resten av kvällen där och bara mysa. Det var nog allt för mig just nu!


If You Could See Me Now

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik och väntar på att filmen ska bli klar satt jag kan mysa ner mig och kolla på den. Hatar Måndagar, är alltid lika trött.. Men nu är den klar så orkar inte skriva mer! Ha en fortsatt bra kväll.

Svar på tal:

Som du är så nyfiken anonym så ska du få ett riktigt bra svar! Ja det har jag, onödigt att gå runt och böla för det. Har bättre saker för mig och är jävligt glad! Vill du veta mer kan du ju höra av dig satt jag vet vem jag svarar, skulle vara trevligt! Tack för mig.


Mitt andra hem! Västervik.


Stay in this moment

Ligger just nu i soffan och kollar på tv och väntar på mitt sega sovsällskap. Imorgon så är det skola först och sen efter den åker jag till Västervik med mamma och pappa. Ska bli underbart att träffa farmor och farfar igen! Saknar dom.

Ha en fortsatt bra kväll!


Super nöjd!


Nytt!


Så va helgen slut igen..

Sitter just nu och äter frukost för att sedan göra mig iordning för att åka till Rebecca och sen vid 13.00 ska jag fixa mina naglar! Det ska bli underbart att få långa naglar igen.

Igår kväll så drog jag och brudarna ut till skogen (Djursnäs) till Agnes och festade lite ;) Det var mysigt! Men nu ska jag börja gör mig iordning, ha en bra dag!


Skolan!

Sitter just nu på Svenskan i skolan, började för en timme sen. Ingen sovmorgon här nej! Igår så klippte jag mig... Det vart väldigt kort så jag känner mig jätte ful och konstig just nu... Så hoppas håret växer fort nu! Men det var riktigt skönt och få bort det äckliga och slitna håret också.

Idag så "slutar" jag skolan vid 10.20 för att dra till tandläkaren och laga en tand som gör så himla ont! Kan inte ens dricka utan att det ilar så mycket att det värker i hela tanden... Men nu ska jag leka intresserad när läraren pratar ;)


Slapp Söndag

Ligger just i soffan och har precis läst ut en bok som vi läser i skolan på Svenskan. Har legat i soffan exakt hela dagen, helt sjukt vad slut jag är!

Om en timme kommer mamma och pappa hem igen efter en heldag på golfbanan och då blir det köpt hamburgare och pommes. Underbart gott! Ha en fortsatt bra kväll ;)


Du gör alltid ditt bästa!

Gjorde blåbärshoppningen idag på min stora tjej och vi red fel fritt hela banan och fick en rosett! Inte den bästa ritten men det var jag som var lite otydlig, för även fast hon kom riktigt fel på ett hinder så hoppa hon utan att riva. Så jag är en stolt ryttare!


RSS 2.0