Lite sommar bilder


Min fina!


Full när jag är tuff

Idag är man riktigt trött... Åkte in till Grönalund vid 15.00 igår med Lina och några killar, vi hade riktigt roligt och vi åkte allt! Idag så blir det grilla med hela familjen och sen träffa Fanny säkert om hon kommer hem idag. Men ha en fortsatt bra dag! ;)


Summer drinks


Nothing's real but love.

Nu var det längesen igen.. Men tänker inte på att blogga så ofta nu när det är sommar! Ikväll så ska vi tjejer och grabbarna från Ösmo till Fanny och grilla och dricka, det kommer bli mysigt! Men det gäller att inte dricka för mycket ikväll som jag ska rida tillbaka min bebis från betet imorgon, men det ska nog inte vara något problem! Men ni får ha en bra kväll för det ska jag ha ;)


Gå Mot Rött

Ligger just nu i soffan och kollar på film med mamma och pappa. Riktigt skönt! Igår så var vi hemma hos Rebecca med massa härligt folk och drack och grilla, hur mysigt som helst! Somnade väldigt sent och vaknade tidigt så jag och Jossan somna direkt när vi hade ätit pizza här hos mig. Men nu är reklamen slut snart så vi kanske hörs imorgon ;)


Mot Kolmården!


This Is Love

Sitter just nu i mitt kök med Rebecca och Jossan och pratar. Vi har inte gjort så mycket, vi har bara tagit det lugnt. Men skönt det med! Imorgon så blir det troligtvis Kolmården med bror, kusinerna och deras brudar. Hoppas det blir av skulle vara fett mysigt och roligt! Men nu ska jag försöka vara social ett tag till så hörs vi imorgon säkert.


Dålig uppdatering

Men det är sommarlov och jag sitter inte alls mycket vid datorn. Och blogg appen har ju legat nere men har kommit tillbaka så ska försöka bli bättre.

Igår så var jag ute på sjön med Rebecca, Pia och Bells. Vi låg vid rassaviken och det var hur skönt som helst både i vattnet och i luften. Idag är det inte lika bra väder, så idag blir det att ligga inne och kolla på film. Skönt det med! Men ha en fortsatt bra dag ;)


Nu kör vi igen!

Sitter just nu hemma hos Jossan på hennes balle och tar en återställare, mår redan bättre! Igår vart det riktigt kul även fast vi inte var så många, vi satt hemma hos Jossan och drack och spela spel. Ikväll får vi se vad som händer men ut på äventyr ska vi iallafall har vi bestämt. Men vi hörs imorgon igen, ha det bra.


It's Friday baby!

Idag så vaknade jag alldeles för sent.. Vaknade 12.30! Fast egentligen så gjorde det inte så mycket som vädret har varit sämst idag. Jag har faktiskt gjort lite nytta idag, jag har städat bland mina kläder i min byrå för det såg inte så fint ut. 

För en stund sen så kom Rebecca hit och snart så ska vi äta hamburgare och efter det blir det att röra sig mot Jossan för att spendera kvällen med brudarna. Hoppas att det händer något kul, men det får vi se ;) Ha en fortsatt bra Fredag!


-

Snart så ska jag ner och bada med brudarna, vi är inte först med det men vi är fan inte sist! Men idag kände jag att jag måste ta mitt första dopp.. Idag så vaknade jag 06.30 av mig själv som jag har gått upp då nu i 3 veckor, men jag insåg snabbt att jobbet var över så somna om direkt och vaknade vid 11.00 igen. Då gick jag upp och åt frukost sen började jag göra om mitt rum, jag flyttade säng delen till en annan vägg och soff delen till en annan vägg så det vart som ett helt nytt rum och jag är riktigt nöjd! 

Nu på kvällen så har jag och Jossan varit nere i centrum och handlat en present till hennes mamma och så åt vi middag där också, så det var riktigt mysigt! Men nu kommer nog brudarna snart så då ska vi ner till 10an och bada och sen blir det att åka till en kompis och sova! Men vi hörs!

Dålig uppdatering

Men det blir så nu när blogg appen inte fungerar på mobilen, för bloggar oftast från mobilen.. I Fredags så var det min sista jobbdag, så himla skönt! Jag har jobbat 3 veckor i stallet, visst jag har ju jobbat med något jag älskar men det sliter på kroppen att jobba. Nu har jag ungefär 6 veckor sommarlov och dom veckorna ska jag ta vara på och njuta varenda dag satt jag är utvilad ordentligt till 2an som inte kommer bli en enkel match som 1an var..

Igår så var det jag och brudarna på äventyr, vi träffades hemma hos Jossan först och började dricka och spelade lite spel sen vid 00.00 så tog vi bussen till Kullsta och gick hem till Jonah där det var ganska många. Så där drack vi mer och det var roligt, men vid ungefär 02.30 gav jag upp och blev hämtad med bil. Kom hem för ett tag sen och nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova men jag måste försöka hålla mig vaken för jag ska försöka ta mitt första dopp idag! Men vi får se hur det blir med det.. Men nu ska jag klä på mig och mysa ner mig i soffan och kolla tv!

This is love - Will.i.am, Eva Simons
If you love it like I love it
And you feel what I feel inside
If you want it like I want it
Then baby let's get it tonight
If you feel it, say hell yeah.

RSS 2.0