-

We change,
we grow up,
we fuck up,
we love,
we hurt,
we’re teenagers.
We’re still learning

Suck

Igår så var det ju fest, vi var uppe vid kvarningen hos grabbarna på Sporthotellet. I början var det jätte kul, vi drack och dansa. Men sen så runt ett så vart det strul och jag tappa bort min mobil.. Så jag pallade inte vara kvar så jag drog hem. Som jag somna sent så vaknade jag sent också, jag hade kunnat sova längre om inte hemtelefonen hade ringt. Men nu ska jag gå och göra mig iordning för när Jossan kommer hem från stan så ska vi dra och äta pizza :) Ha en fortsatt bra dag!


Hello

Igår kväll så var Jossan och jag hemma hos henne och hade roligt, jag var jätte trött så jag sov kvar där. Vaknade runt elva imorse och då gick jag upp och duschade sen så drog Jossan och jag hem till mig. Sen vi kom hit runt ett så har vi inte gjort så mycket, vi har lyssnat på musik och sen så försöka vi sova lite men det gick inte så bra haha ;) Men ikväll så är det fest igen, så hoppas vi ses i dimman!


Lyckad kväll/natt

Godmorgon på er.
Igår så drog vi på fest hos en kille här i Nynäs, där var vi till runt 12 sen var vi tvungna att dra. Men det gjorde ingenting för Hanna och jag drog till Ösmo till en annan fest, där var vi till runt fyra sen drog jag och grabbarna Adde&Rasmus hem till Adde och slagga.

Nu är jag hemma men vid fyra ska jag iväg på hockey med Jossan.
Men vi får se om vi hörs senare :)


Glad tjej!

Hallå!
Kom nyss hem typ så det var bara att sätta på sig ridkläderna för jag ska åka till stallet snart och rida. Efter det så är det bara hem och göra sig iordning sen vidare på fest! Men vi hörs inget mer ikväll, vi hörs imorgon! :D

Lite om mig själv:

Namn: Emma Andersson
Födelseplats: Södertälje BB
Bor: Nynäshamn
Ögonfärg: Blå/Grå
Hårfärg: Blont
Skostorlek: 36-37
Civilstatus: Singel!
Höger eller vänsterhänt:
 Högerhänt

Skor som du bar idag: Svarta tygskor 
Svagheter: Lättretad haha
Första tanke när du vaknar: Vad är klockan?
När vaknade du: 6.00
Tror du på dig själv: Ibland så
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja det gör jag

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? Yes
Rökt? Aa det med
Shoppat: Tror inte det?
Ätit en hel ask müsli? Nej usch
Ätit sushi? Skulle aldrig falla mig in
Stått på scen? Yes, igår!
Skejtat: Inte min grej
Bakat? Chokladbollar
Stulit: Nej
Rakat dig? Skallen eller vadå?
Kysst någon? Mm 
Kramat någon? Alltid
Haft sex? Mm 


Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull? Tyvärr
Varit full? Ja antagligen
Blivit kallad hora? Ja
Blivit nerslagen? Nej jag är för stark för det 
Busringt någon? När jag var tolv kanske
Gjort något som du ångrade? Mest hela tiden
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Många gånger..
Kastat en sten på nån ruta? Tror så


I framtiden..

Namn på barn? Inte en aning
Hur vill du dö? Smärtfritt
Vad vill du bli när du blir vuxen? Polis

Antal...
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Familjen
Antal CD-skivor du äger? Ingen?
Antal piercings? 4st i öronen
Antal tatueringar? Det kommer!

Random...
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Ingen tror jag
Vad ska du göra i sommar? Gotland, sommarjobba, festa loss och LEVA LIVET
Vad ska du göra i vinter? Ingen aning, det är ju vinter nu
När tar du studenten? 2014 springer jag ut!
Vad gör du efter gymnasiet? Får hoppas att jag kommer in på polishögskolan när jag är 20år
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Yes
Vad händer till helgen? Fest Fest och Fest
Vad vill du helst göra just nu? Göra något riktigt roligt!


Snabbt inlägg

Igår så hände det inte så mycket på dagen men sen så senare på kvällen så hade vi en kvällskonsert, den va inte så jätte bra planerad så den blev som den blev.. Men nu ska jag snart gå och möta Jossan så ska vi dra till svanis för att ha bild. Senare idag i skolan ska vi ha nationella i svenska igen, men idag ska vi ha hörförståelsen. Hoppas att det går bra! Men måste gå och fixa det sista nu, ha en bra dag alla :)

Jag hoppas..

.. på bättre tider när värmen och ljuset kommer.


Hemma idag..

Vart hemma idag som ni kanske ser på rubriken. Kroppen känns seg, ont i halsen och magen. Får se hur jag mår imorgon och om det blir skola, men nu ska jag gå och duscha satt jag blir lite piggare! :)


Life After You

Idag har det inte varit någon bra dag.. Har haft magknip hela dagen och har vart jätte trött för jag kunde inte somna igår. Har inte så mycket att berätta om min dag för det har inte hänt något speciellt. Men vi hörs imorgon istället då jag mår lite bättre säkert! :)


Godnatt då!


Medans vi faller

Godmorgon bloggvärlden!
Runt nio igår så drog Jossan, Mickis och jag till en lokalfest vid Backlura typ. Det var roligt och skönt att få supa bort lite onda känslor inom mig. Runt halv två så började jag och Mickis gå hemmåt. Det var så fruktansvärt kallt och så var jag sjukt kissnödig, så min underbara pappa som alltid ställer upp typ kom och hämta oss när vi var halvvägs typ. Jag älskar dig! När jag kom hem så frös jag så himla mycket så när jag vakna imorse så hade jag mjukisbyxor/tröja på mig haha. Men nu ska jag gå och äta frukost sen göra mig iordning, för vi ska till Vallentuna och fira min moster som fyllt år. Puss där du vill ha den!

Chill lördag

Sitter just nu hemma hos mig med Mickis och Jossan. Vi har inte gjort så mycket idag, vi var en sväng förbi pizzahouse och ica tidigare idag annars har vi bara tagit det lugnt hos mig. Vi vet inte riktigt vad kvällen bjuder på men det får vi se ;) Ha det bra!





...


I will remember

Hallå Hallå!
Idag så var jag i skolan fast jag igentligen bara ville ligga kvar i sängen imorse och vakna när allting kändes bra. Skoldagen gick rätt så fort iallafall, vi gjorde inte så mycket. Efter skolan så hade jag sällskap av min vän Emil till centrum för han skulle till hans pappas jobb och jag skulle till Phonehouse och lämna in min mobil igen.. Hoppas dom lagar den fort, orkar inte med mobilen jag har nu. När jag var klar där så tog jag bussen hem. När jag kom hem så satt jag mig och pratade ut lite med mamma, det var skönt att få ur sig lite. Men har inget mer att skriva nu. Puss


Sanningen..

.. gjorde ont


Jag hoppas verkligen..


Inte min dag idag..

Ingenting har gått som jag vill idag typ, jag vet inte varför.. Vi får hoppas att morgondagen blir bättre då det är friluftsdag. Jag ska upp till stallet och rida och umgås med dom underbara djuren. Men har inget mer att skriva, hela jag är trött och skulle behöva gå och lägga mig.. Puss


-


Blir så arg!

Lämna in min mobil för nån vecka sen för jag råkade ta sönder den i skolan. Och nu för en liten stund sen kom pappa hem med den, och när jag satt på den så funkade allt förutom vibrationen.. Så det blir att lämna in den imorgon igen.


Good times

Godmorgon eller vad man ska säga. Vaknade runt halv 12 idag, har inte sovit så bra inatt. Har vaknat varje timme typ. Idag händer det inget speciellt förutom vid fem för då ska jag och Jossan upp och kolla på hockey. Kom igen nu grabbar det är en viktig match! Efter den så blir det väll hem och plugga so.. har inte pluggat nånting och har prov på tisdag. Bra där Emma. Men vi kanske hörs senare :)


-


Just do it

Tja! Idag har det vart en lugn dag, kom till skolan som vanligt tio över åtta då skulle vi ha nationella i två timmar och tjugo minuter. Det gick bra tror jag. Efter det så hade vi 3 timmars rast, kunde ha åkt hem men det gjorde jag inte.. Vid halv ett så kollade vi alla 9or på film och efter det så hade vi so. Vi slutade runt halv tre och då drog Lina och jag ner till centrum för jag skulle köpa ridskor. Men vi kollade runt lite i affärer och åt pizza också. Men ska gå och duscha och så nu för jag ska upp på hockey klockan åtta med Jossan. Ha en bra kväll!


(Jag och baby idag)


Seg dag

Den här dagen har vart väldigt seg tycker jag. När jag var i skolan kändes det som jag aldrig skulle få komma hem.. Näst sista lektionen hade vi svenska eller vi skulle ha det men vår lärare kom inte så Jossan och jag drog till centrum och tog ut pengar sen så åkte jag hem. Hemma gjorde jag inte så mycket, jag kunde ha passat på att plugga innan jag skulle åka upp på hockey men det gjorde jag inte. Vid sju så åkte Jossan och jag upp till ishallen för att kolla på Nynäs-Väsby och träffa underbara vänner satt man fick skratta lite. När dom va inne i andra perioden så märkte vi att Hugo Rosas va med och spela i Väsby så då vart matchen mer spännande! Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och tagga inför nationella (svenska uppsatts) som vi har imorgon bitti.
Men vi hörs säkert imorgon, sov gott bloggvärlden :)


Heartbreaker - Feat. John Legend

You're in my mind
You're in my heart
I wish I knew right from the start
All my friends said
You'd break my heart
A heartbreaker right from the start.


Heart of gold

KVÄLLENS VILL HA: Någon att mysa med..
KVÄLLENS KLÄDSEL: Mjukiskläder
KVÄLLENS SMINK: Inget typ
KVÄLLENS FRISYR: Utsläppt och tråkigt
KVÄLLENS HÄNDELSE: Inte hänt nått
KVÄLLENS LÅT: Heartbreaker - Feat. John Legend
KVÄLLENS PLANER: Baka, plugga och sen sova!
KVÄLLENS SAKNAD: ...
KVÄLLENS SJUKA: Ingen?
KVÄLLENS DROG: Musik
KVÄLLENS ROLIGASTE: Finns inget att skratta åt
KVÄLLENS FAVORIT: Mamma&Pappa
KVÄLLENS KÖP: Ingenting
KVÄLLENS GODIS: Har inget..
KVÄLLENS HUMÖR: Rätt så glad!

Nationella prov

Idag så gjorde jag och massa andra vårt första nationella prov. Vi gjorde läsprovet i svenska och på torsdag ska vi göra uppsattsen. Det kändes som det gick bra, men vi får väll se! Vi gjorde inget annat speciellt i skolan idag, det var rätt så lugnt. Men ska gå och kolla om mamma är klar med maten nu är svin hungrig. Hare bra


Jag älskar dig


Ikväll kunde jag inte hindra tårarna från att rinna.. Det är länge sen vi sågs sist.
Aldrig kommer jag glömma dig mormor. Aldrig


I'm crazy but you like it







Har man tråkigt så har man..


Vill ha tillbaka mitt gamla hår..


Jag stannar..

.. kvar och väntar, jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här så blir nog allting bra
Jag stannar upp och flämtar, nu har jag inget kvar
Jag slutar upp o kämpa, nu vill jag lägga av


Mot solariumet

Ska snart dra till bussen för att åka till centrum och möta upp Emma, vi tänkte sola. Efter det så åker vi hem till mig och senare tar vi bussen till Sorunda stall för vi ska kolla på en hoppkurs. Men vi kanske hörs senare, ha en bra dag! :)

-


Need you now

Godmorgon bloggvärlden. Vaknade tidigt idag för att vara mig, vaknade tio..

Ridningen igår gick rätt så bra för att vara första gången på två år. Det va så himla härligt att bara få sätta sig på hästryggen igen och känna värmen och hästlukten, underbart! Efter det så åkte jag hem och åt och duschade av mig all hästlukt, och som kvällen inte blev som jag hade tänkt mig så vart det att kolla på tv med mamma och pappa och sen så somnade jag väldigt tidigt. Men vi kanske hörs senare, ha en bra dag!


Stallet snart!

Ska börja göra mig iordning nu för snart kommer Jossan och hennes mamma och hämtar mig så ska vi åka till stallet och rida. Skriver inget mer ikväll för kommer inte sitta vid datan. Men puss på er


Inte roligt..

.. att jag vaknade tio i sju när jag börjar tjugo över nio :( Vet inte varför kunde bara inte sova längre.. Ska snart gå och kolla om det finns nått gott att stoppa i sig, sen ska jag göra mig iordning och vid nio tar jag bussen till skolan. Skoldagen är ju inte så lång för mig på fredagar det är skönt, men vid lunch idag så ska vi ha en lunchkonsert får se hur den blir. Sen efter skolan så kommer mamma och pappa och hämtar mig så ska vi åka och handla, sen är det bara hem och äta lite snabbt sen åka upp till stallet! Jag och Jossan ska börja rida igen, det ska bli så himla roligt och mysigt. Men.. ha en bra dag då!


...


Syndicate - The Fray

Sitter och lyssnar på musik, just nu Syndicate med The Fray. Sjukt underbar låt! Imorse så var jag på sjukhuset en snabbis och det gick bra efter det tog mamma och jag en fika och sen gick jag till skolan. Skoldagen var som alla andra skoldagar - Jobbig, rolig, tråkig. Vid kvart i fyra då vi slutade så gick Lina och jag ner till centrum för jag skulle äta pizza och kolla på ridkläder. Jag hittade bara ridbyxor (ett par vanliga svarta) men ska fortsätta leta vidare efter skor och ridhandskar.
Men nu ska jag plugga lite no, har prov på Fredag.. Vi hörs! :)


Vi har gjort så mycket tillsammans ♥



- Vi har tagit både seriösa och oseriösa modell bilder på oss.


- Vi har lekt väldigt mycket med min webb.


- Vi har åkt mycket sidor tillsammans.


- Vi har vart fjortisar.


- Vi har festat en hel del tillsammans.




- Vi har spenderat många sommrar tillsammans.



- Vi har både besökt Åre och Göteborg tillsammans.


- Och vi har gått i samma klass i 10år.

jag älskar dig


I'm sorry..

.. for all the words I didn't say
It's too late
Cause now you're gone so far away
I feel like I'm lost
With nothing left but shattered dreams
I'm so lonely
I'm holding on to memories


RSS 2.0