Nytt!



Hittade tyvärr inga skor som jag egentligen skulle ha köpt..
Men jag behövde det här också så det vart bra ändå!

Mot storstaden!

Sitter just nu på tåget med Jossan och ska in till Stockholm för att shoppa lite. Behöver nya skor till skolavslutning och så kanske jag kollar annat också.

Idag så var jag ledig, hur skönt som helst att kunna ligga och mysa i sängen länge istället för att behöva gå upp och gå till skolan! Men nu ska jag vara social med Jossan så vi kanske hörs senare ikväll ;)


1an är över nu!

Kan man säga iallafall. Jag har inget kvar att göra i skolan och är ledig till Måndag nu då vi har klassdag och ska bara fika typ, sen slutar vi på Tisdag. Det här året har gått fruktansvärt fort, det är helt sjukt och jag kan faktiskt inte förstå hur fort det har gått. Det här året i gymnasiet har både haft upp och ner gångar, det har varit jobbigt och det har varit förjävligt men det har alltid löst sig. Nu i slutet på 1an så gick jag varje dag med rädslan i magen om att jag inte skulle få gå upp i 2an att jag skulle få gå om 1an och börja med 96orna, men här om dagen så säger min engelska lärare ''Det gick inte bra för dig på nationella men kollar vi allt som allt så har du E i kursen'' Den känslan jag fick efter hon sagt det där är obeskrivlig, så jävla lättnad! Jag ska klara gymnasiet, jag ska göra det. Jag ska bli det jag vill, jag ska bli polis som jag alltid drömt om. Så nu ska jag njuta av mitt sommarlov och till 2an börjar jag om och går all in. Tack för mig!


En stor anledning till varför orken alltid finns
kvar att gå till skolan. 

Helt galet ♥


Suck

Sitter i skolan och gör inte ett kiss, förstår inte ens varför jag är här... Igår så var jag i skolan och efter den så åkte jag hem och slocknade i soffan direkt, älskar att somna på soffan! På kvällen så gick jag hem till Jossan ett tag sen åkte jag till mitt sovsällskap.

Imorse åkte jag till skolan vid 9.45, skönt med sovmorgon men inte lika roligt när jag kom till matten och fick veta att jag fick F (IG) i hela kursen... Aja bara jobba upp det i 2an, så det blir nog bra. Nu ska jag ha historia, sista lektionen i hela mitt liv så vi hörs senare ;)


Häng med tjejerna hos mig


Pluggdax..

Ligger just nu i sängen hos farmor och farfar och försöker plugga samhälle. Det är så fruktansvärt tråkigt, men bara att kämpa för det är bara det här vi har kvar typ sen är det sommarlov!

Idag skulle jag igentligen hjälpt dom med deras trädgård men som det regnar här så får det bli imorgon istället när det ska bli sol! Men nu har jag inte tid med att blogga måste fortsätta jobba satt jag blir klar med den här skiten snart. Ha en bra dag.


Äntligen framme!


Invigning!

Idag så inviger jag jeans shortsen, har inte haft det i år än så tyckte det var dags nu även fast jag är blek som ett vitt papper och mina ben inte är ny rakade ;) Snart så drar jag och pappa ner till Västervik och gör lite nytta, ska hjälpa farmor och farfar med trädgården och sen ska jag plugga. Så det kommer bli en lugn och skön helg!

Men nu ska jag gå och kolla satt jag inte glömt något viktigt så hörs vi senare kanske.


Dagens:


Tack för att du äntligen visade vilken idiot du är!

Sitter just nu och lyssnar på musik, åt nyss middag. Korvstroganoff inte riktigt min grej så det var ingen höjdare.. Igår kväll så kom Filbee hem till mig och så drack vi kaffe och pratade lite, det var väldigt skönt att få ut lite. Fina tjej! Efter det så gick vi ut och mötte Jossan och sen så satte vi oss i en lekpark och tro det eller ej men vi hade så jävla roligt. Efter att jag vart med flickorna så fick jag sovsällskap av en så det vart bra.

Skolan idag gick ganska fort, jag fick några saker klara så det var skönt. Det är inte långt kvar nu så är det sommarlov! Det är sjukt vad fort det här året har gått, det känns som det var igår vi satt i B10 första dagen och lyssnade vad min linje innehöll typ. Men nu ska jag fixa det sista sen ska jag ta bussen till via showen som är klockan 19.00 i kulturskolan. Men ha en fortsatt bra kväll för det ska jag ha ;)


Inget kan göra mig ledsen, jag har världens
finaste vänner och det är sommar snart!

Chillar i skolan


Black and White

 

 


Live.

Ligger just nu i soffan och kollar på How I met your mother, har matkoma så det bara sjunger om det. Idag så började vi 8.15 med matte nationella och hade det fram till klockan 12.00 då vi slutade. Provet innehöll 3 delar och dom var riktigt svåra, så vi får väl se vad resultatet blir... Efter skolan så åkte jag och Jossan hem till henne och pluggade och myste. Älskar verkligen den där tjejen!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och knarka halstabletter satt inte rösten försvinner som det känns att den ska göra! Läskigt. Men kanske slänger upp ett inlägg lite senare. Puss


Ut och röra på mig!


-


Dålig uppdatering!

Men det har varit fullt upp hela helgen. I Fredags så hade vi överraskningsfest hos Matilda för Rebecca, det kom mycket folk och det var riktigt roligt. Däremot var det inte lika roligt dagen efter men kan bara skylla på mig själv... Igår kväll så var det middag hemma hos Rebecca som gällde för att fira henne lite extra, det var riktigt gott och mysigt.

Just nu så är jag i stallet och jobbar, inte det roligaste men det är bara att stå ut. Men vi kanske hörs senare, vi får se ;)


Chill dag javisst

Hallå!
Ligger just nu i sängen hos Jossan och hon sitter vid datorn och spelar musik och sjunger så fint ;) Imorse så var det att åka till Ösmo för att ta hand om hästen ett tag, det var mysigt som det var så fint väder. Efter det åkte jag hem och sen vid ungefär 6 så cyklade jag till bror för jag och Elin skulle räkna lite matte, tur att man har en personlig matte lärare som man inte fattar ett skit i skolan! Men nu ska jag fortsätta att vara social med min vän så vi hörs när vi hörs!


Långhelg!

Äntligen är det långhelg och det betyder att allt det roliga väntar! Idag har det varit en värdelös dag, har haft 3 nationella prov... Min hjärna har lagt av för några månader nu.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men det får vi väl se så vi hörs imorgon!

Bild från igår när Jossan och jag tog en promenad! Jätte mysigt.


Bilder från igår kväll:


Tja tja bitches

Hej allesammans!
Krilleboi häääär ;)

Skoja de är jossan på Emmas lur liksom. Vi sitter i Emmas kök och slaven gör pannkakor. Snart kommer även fittLina och ska äta lite. Aa vet inte vad vi ska hitta på ikväll men Minttun står och väntar på mig.. Mohahha! Så jävla seriös är vad jag är. Ikväll ska jag se till att Emma får ligga, äkta wingman. Hon klarar nämligen inte sånt på egen hand... :/ TUR HON HAR MIG!! :)

Vi hörs. Glöm inte att checka min übercoola blogg: www.tjussefin.blogg.se där ni hittar allt om dagens kändisskvaller till vad som är inne! XoXo Gossip Girl


TGIF

Sitter just nu hemma hos mig bara med Jossan och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag antar att det blir en lugn hemma kväll här som vi haft hela veckan eller så blir det kanske något roligt att göra senare, vem vet?

Idag så vart jag bjuden på mat hos Jossans mamma, riktigt snällt! Det var gott att äta riktig mat, har liksom inte orkar laga någon stor måltid denna vecka. Men ska vara lite social med Jossan nu så hörs vi!


I'm back!

Kände att det var bäst att börja uppdatera bloggen igen, även fast jag inte riktigt orkar. Men det är bara kämpa! Denna vecka har gått ganska segt tycker jag, känns som man står still och inte kommer någonstanns. På Söndag morgon kommer mina kära föräldrar hem igen, saknar dom faktiskt även fast det är skönt att bo alldeles för sig själv.

Skolan idag gick ganska fort, men det är bara för att jag har det så roligt i min klass. Tack verkligen för att ni får mig på bättre humör nu när livet inte är som det ska. Men jag ville bara tala om att jag är tillbaka och ska börja uppdatera bloggen igen, men nu ska jag fortsätta kolla på Family Guy med min underbara vän Jossan så ni får ha en fortsatt bra kväll för det ska vi ha!


-

Livet är sämst och jag orkar inte det här, jag trodde allt skulle bli bra men nej inte denna gång heller. Men jag ville bara säga det jag kommer försvinna ett tag så kommer inte blogga! Tack för mig, ha det så bra.


Let's go

Idag så åkte mina kära föräldrar till Portugal, dom åkte vid 12 så då började jag städa hela huset direkt typ. Efter att jag var klar med det så börja jag göra mig själv iordning, och nu är jag äntligen klar så nu är det bara vänta på att vännerna ska komma. Vi ska grilla och dricka, så det blir nog skoj!

Men det var nog allt för idag, kommer inte ha tid att blogga mer idag så vi hörs imorgon säkert!


School sucks

Sitter just nu och har Historia, hittills har dagen gått fort så det är tur vi slutar snart! Efter skolan så blir det och handla inför veckan som jag ska bo själv hemma när mamma & pappa åker till Portugal en vecka, så vi får se hur det går haha. Kommer vara ovant att behöva tvätta, laga mat, diska och allt sånt där men det ska nog gå bra ;)

Ikväll blir det ridning och sen bara ligga hemma och mysa skulle jag tro så vi får höras senare eller imorgon.

 


-


Tack för igår!

Sådär då var denna Valborg över, det var inte den bästa Valborg jag har varit med om men det är bara för att jag jämför med förra årets.. Vi började hemma hos Jossan jag och brudarna och det var verkligen jätte mysigt och roligt, tack för det tjejer! Sen runt halv 9 drog Lina och jag ut med dom andra och sen var vi ute tills det var hemgång. Vet inte vad klockan var men den var innan 1 iallafall. Men hoppas eran Valborg var bra så hörs vi ;)


RSS 2.0