♥ sovmorgon

Snart så kommer Lina hit och då åker vi ut till Lövhagen för att spendera hela dagen där med alla klasser. Det heter Kamp Gröndal det vi ska göra idag och det är att man är i olika lag och gör olika uppgifter och så. Men måste packa väskan nu, ha en bra dag! ;)


Veckans planer:

Måndag: Upp till Kullturskolan och kolla på konser.
Tisdag: Kamp Gröndal och sen träffa Jossan på kvällen!
Onsdag: Upp till Gymnasiet och kolla på utspringet och sen studentmiddag.
Torsdag: Inget bestämmt.
Fredag: Upp till stallet och rida.
Lördag: Fest?
Söndag: Ta det lugnt.


16e bilden:

En bild på dig själv.


Take your shirt off

Hallå bloggen! Idag så har jag varit i Sorunda hela dagen hos min fina vän Emma. Vi tog roliga bilder med hennes webbcam och så solade vi lite också. En mysigt Söndag helt enkelt ;) Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det får vi se.
Inge mer att säga nu så jag tackar för mig.


-


Save the world

Just nu så slingar Lina den fina mitt underhår ljusare, tyckte att det behövdes. Idag så ställde jag klockan på halv 10 för jag och mina päron skulle åka till Farsta och kolla på skor. Jag hittade ett par till skolavslutningen och jag hittade även ett par ridhandskar. När vi kom hem så drog pappa och jag ut och övningskörde direkt, det gick riktigt bra.

Senare ikväll så blir det nog film hos lilla Mickis.
Men det var allt för mig, puss där du vill ha den! ;)


Har tänkt på dig länge nu.

Sitter just nu och lyssnar på musik med mina brudar Mickis&Lina. Skolan idag gick rätt så fort vi gör inte så mycket nu, kollar typ på film på alla lektioner. Fick veta idag i skolan att mitt slutbetyg i matte blir ett G! Skönt som fan, pallar inte med sommarskola igen.. Mitt humör är på topp för snart så går jag ut grundskolan och behöver aldrig sätta min fot i den igen. Underbar känsla! Om 11 dagar har vi våran bal och om 13 dagar så står vi på skolgården och vinkar glatt hejdå till Gröndalsskolan.

Om ungefär en timme så ska Lina och jag åka upp till hästarna för att jag ska rida och sen efter det så är det hem och duscha och fixa sig lite sen dra till Robin för att ha en liten inflyttningsfest. Men tror vi hörs mer imorgon ;)


15e bilden:

En person som du vill vara med.

Saknar dig min knasboll ♥


In till stan med klassen ♥

Ska packa väskan nu och sen dra mig till tåget.
Men vi hörs när jag kommer hem eller ikväll! :)

Dagens klädsel:


Mys med Dickis.

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film med min vän.
Sedan så sover hon kvar här, men vi hörs mer imorgon ;)


Man mår som man förtjänar idag.

Igår så drog vi till Ösmo för vi skulle ha en överraskningsfest för Emelie. Jag och några till tog 7 tåget så vi var hos Robin ungefär kvart i 8 kanske. Vi drack, dansade och hade roligt under hela kvällen sen så vid kvart i 2 så drog Jossan och jag till tåget. Så jag var hemma runt kvart i 3 och då gick jag och la mig direkt. Vaknade sen av att klockan ringde klockan 9 för jag skulle till stan med Lina.
Men det vart tyvärr inte så för det hände en grej..

Dagen har jag spenderat med min underbara vän Jossan som kommer att lämna mig i en vecka nu. Kommer sakna henne så himla mycket!
Det var allt för mig, puss.


14e bilden:

En bild som påminner dig om gamla tider.

Saknade ponnybus ♥


Hästarna!

Ska snart sätta på mig ridkläderna och åka till stallet för att rida. Det ska bli så underbart ♥ Sen när jag kommer hem från stallet ungefär vid 7 så ska jag göra mig iordning och sedan åka till Emelie för att fira henne som hon fyller år idag. Grattis till henne! Men måste göra mig klar nu, ha en fortsatt bra Fredag ;)


Kort inlägg

Skoldagen behöver jag inte skriva men efter skolan så åkte jag hem och la mig och solade en stund sen så kom Mickis till mig då åkte vi och käkade på Verona. När vi satt och åt så kom Christian så då bestämde vi oss för att glida runt på våra moppar, så vi åkte runt i Nynäs och så hittade vi Pontus som ville åka med oss. Vi tänkte åka till Stora Vika men Christians moppe började strula så det vart skräckfilm hemma hos Mickis istället! Kom hem för en stund sen, men nu ska jag titta på tv en stund sen ska jag sova Godnatt


Känner mig fri.

Det har varit en lång dag idag så är väldigt trött.. Hade samlevnadsdag i skolan idag, det var inte så värst roligt. Efter skolan fick vi som ska vara med på 9ornas show stanna kvar och träna så kom hem från skolan ungefär kvart i 5. Nu har jag varit duktig och precis städat klart hela mitt rum, kändes som att det behövdes ;)
Men nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar. Hare gött!


13e bilden:

Du och någon klasskompis.


Trötter.

Ligger just nu i sängen får se om jag orkar vara uppe så länge till.. Sov ungefär 1 ½ timme inatt. Igår så tog vi 8 tåget till Ösmo för att spendera kvällen hos Robin med bubbelbad och mys, det vart verkligen lyckat! Somnade runt 5 imorse och vaknade klockan 8 igen för att det var så himla trångt.. 3 st i en 1.20 säng inte det skönaste direkt. Sen runt 11 idag tog Lina och jag bussen till Nynäs och när jag kom hem så bakade jag kladdkaka direkt och sen drog jag till Mickis för att kolla på skräckfilm med henne och Jossan. Men det var allt Puss


Dirty Dancer

Vaknade för en timme sen ungefär så har bara hunnit äta lite frukost. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen, men får se hur det blir med den saken. Igår så var jag ute med några, vi var vid Nicksta och tände en brasa och satt och myste och sen så drog vi hem till Jossans pappa. Idag på dagen har jag inget bestämt men ikväll så får vi hoppas på bubbelbad och mys. Men det var allt från mig så vi hörs kanske senare ;)


Mysig dag!

Börja med att vi började 08.10 sen hade vi två lektioner och vi 12 så hade vi lunken och då drog jag och brudarna hem till mig och chillade ett tag innan vi drog ner till Estö igen. Efter lunken så slutade vi så då drog jag hem och duschade och efter det så drog jag och mina fina vänner till Verona för Emil och jag skulle äta pizza, det var underbart gott! Efter det så gled vi runt lite med mopparna innan jag och Mickis drog hem till henne och bakade kladdkaka. Sen runt 8 kom Jossan och Lina också så då satt vi på en skräckfilm och myste. Just nu ligger jag i sängen och benen värker så kommer inte kunna sova till alvedonen har värk. Men har inget mer att skriva nu så ska fortsätta att glo på tv. Godnatt med er


12e bilden:

En bild på din vardag.

Tar dagen som den kommer.


Sjuk..

Igår efter skolan så drog jag, Lina och Jossan hem till Emil där han och Robin var, vi satt på hans ballkong och solade och lyssnade på musik. Sen vid halv 6 tog Lina och jag bussen upp till Kullturskolan för Lina ville se videon från Fantasy in Rock, efter det så tog vi bussen hem. När jag kom hem så mådde jag inte bra så jag tog febern och den visade 38 grader.. Idag på morgonen hade vi nationella och jag skulle igentligen gått och gjort det och sen gått hem igen men mamma sa att det var bäst om jag var hemma och gör det vid nästa tillfälle när jag är frisk. Inte så kul att sitta och räkna matte med feber direkt.. Men ska gå och äta lite nu och sen duscha, puss!


Satt och solade lite i det fina vädret idag även fast jag är sjuk.


Gårdagens klädsel!


Fin Fina Väder!

Skoldagen idag gick väldigt fort, det var varmt och vi gjorde inget speciellt. Gick hem lite tidigare och gjorde Emil sällskap hela vägen hem. När jag kom hem satt jag på mig bikini och gick ut och satte mig i solen med musik i öronen, underbart! Ska gå och duscha och så nu sen ska jag och pappa ut och övningsköra. Så vi hörs senare!


Snälla bli min.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

Fuck you, my dear.

Hallå alla vaknade halv 12 idag, rekord på länge! Sen så gjorde jag mig iordning runt 1 och drog ut med några vid 3 och myste i solen. Ikväll så hoppas vi på bubbelbad och mys! Så vi hörs mer imorgon ;)


Övningsköra!

Ska snart ut och köra bil med pappa, det ska bli roligt. Hade ju matte nationella idag i skolan och det gick inte bra.. Usch för matte! Sen fick jag ont i magen så tog 12 bussen hem och när jag kom hem somna jag direkt och vaknade vid 4 igen. Mycket jag kommer kunna sova inatt.. Men vi hörs imorgon ;)


11e bilden:

En person du kan berätta allt för.


Längesen nu.

Som sagt var jätte trött igår så orkade inte blogga. Men nu är jag här pigg och jätte glad! Idag så hade jag muntliga nationella i matte och det kändes jätte bra faktiskt, så jag får hoppas på ett bra betyg. Efter skolan så drog jag och några hem till Emelie och spelade Knäckt (Det är ett tv spel, ungefär som Wii). Sen halv 6 ungefär drog jag hem för att äta middag och nu ligger jag här i sängen och kollar på tv och tar det lugnt bara.
Men det var allt från mig, ha en fortsatt bra dag ;)


Trött tjej..

.. så jag orkar tyvärr inte blogga idag. Vi hörs imorgon istället! Godnatt


Don't let me get me

Tio första
Första bästa kompis: Lina Engström
Första bil: En riktigt snygg!
Första kärleken: Christian Forssten
Första husdjur: Mitt marsvin
Första semester: Gran Canaria
Första jobb: Rosengården haha
Första riktiga kärlek: Robin Liljehammar
Första piercing: Öronen
Första konsert: Kommer inte ihåg ;)

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Tre apor vinet! 
Senaste bilfärd: Säkert med pappa
Senaste filmen du såg: Första filmen av Falk
Senaste ringda telefonsamtal: Jossan
Senaste bubbelbadet: Förra gången jag var i Västervik och det var ett tag sen
Senaste spelade cd: Använder mig bara av Spotify.
Senaste inköp: Kläder! 
Senaste gången du grät: För någon dag sen tror jag
Senaste måltiden: Fläskoklett och potatis

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Inte det heller
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej det har jag inte 
Fastnat med blicken i någons urringning: Inte fastnat med blicken
Fått ditt hjärta krossat: Många gånger
Haft ett one night stand: Ja typ 
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Tror inte det
Busringt till någon: När jag var 12 kanske 

Sju saker du har på dig just nu

1. Tjocktröja
2. Trosor
3. Mjukisbyxor
4. Strumpor
5. - 
6. -
7. -

Sex saker du gjort idag

1. Ätit frukost
2. Varit i skolan
3. Ätit kebab med Lina
4. Varit på UMO
5. Pratat med Jossan i telefonen
6. Lyssnat på musik 

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Mobil
2. Musik
3. Sängen
4. Vänner
5. Festa

Fem personer du kan berätta allt för
Mamma, Pappa, Jossan, Lina

Tre val
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
1. Jobbat som polis
2. Skaffat en familj

En sak du ångrar
Det finns mycket jag ångrar i livet så kommer inte på en sak just nu,
men kanske gör det senare.


Finns det en så finns det flera.

Idag så gjorde vi inte så mycket i skolan, det var mest chill. Sen efter det så drog Lina och jag till centrum och mötte upp Emelie för vi skulle göra ett ärende. Men nu är jag hemma och ska snart sätta igång med mitt hemkunskapsarbete som ska vara inlämnat imorgon. Men det var allt från mig :)


10e bilden:

Någon du tycker är väldigt snäll.


Här var det rubrik.

Kom nyss hem från Verona, det var riktigt gott med bakismat! Igår kväll så var vi i Ösmo på fest hos en kille som heter Thomas. När vi kom dit så var det typ 10 personer sen efter ett tag kolla man ut genom fönstret och såg en flok med människor. Det var jätte mycket folk men grymt roligt! Sen så tog kvart över 2 tåget där ifrån och så drog jag och några på efterfest på Krokvägen hos en kille som heter Jocke. Sen runt 4 så var alla tvungna att dra så då vart det hemgång. Somnade runt 8 imorse så är inte direkt pigg.. Så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll!


RSS 2.0