-

Press play, fast forward
Non stop we have the beaten path before us
It was all there, in plain sight
Come on people, we have all seen the sunshine
We will never get back to
To the old school
To the old grounds, it's all about the new found
We are the newborn, the one who wanna bounce
We are the future and were here to stay
 
We've come a long way since that day
And we will never look back, at the faded silhouette.

Uppe med tuppen

Vaknade vid 09.15 av att Anne och Per skulle åka hem, så Anne kom in och sa hejdå till mig så då gick jag med upp för hade ändå sovit i 12 timmar typ. Idag så ska jag och familjen åka till Vallentuna för att äta middag och fira min lilla kusin som fyller 1 år redan! Det har gått riktigt fort, det känns som det var förra veckan min moster födde Felix. För min del blir det att övningsköra hela vägen dit, det tar ungefär 1,5 timme att köra. Men det blir roligt! 

Imorgon så börjar jobbet igen.. Fast har bara den här veckan kvar sen är det SOMMARLOV! Så himla skönt. Men nu ska jag kolla tv en stund sen ska jag börja fixa mig, men vi kanske hörs senare ;)

Million Voices

Idag kan jag säga att jag inte är lika kaxig som igår.. Fast mår ändå bra för att vara mig så jag är glad ;) Igår så tog Jossan, Sofie och jag bussen till Ösmo vid 15.00 för att åka till Oskar där vi skulle äta och dricka. Det var verkligen jätte roligt där! När vi hade ätit och alla hade fått i sig ganska mycket dricka så delade vi in oss i 3 lag och så körde vi 5-kamp. Fan vad alla skrattade! 
 
Jag kommer inte riktigt ihåg vad klockan var när vi tog bussen till Nynäs igen men tror den var 23.00, och i Nynäs hände det inte så mycket och det var jätte kallt så jag valde att skiljas från brudarna och gick och mötte Jonte och snackade med honom ett tag sen tog jag nattbussen vid 03.00 hem. Det har nog aldrig varit så skönt att lägga sig i sängen som det var när jag kom hem, hade så fruktansvärt ont i mina ben! Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, känner mig inte så fräsch... Men ha en fortsatt bra dag.


Mina vackra tjejer tack för igår!

Äntligen helg!

Äntligen är jag hemma och äntligen är det helg! Det har varit en jobbig vecka, men idag så vart det bara 4 timmars jobb som hästarna skulle ridas till betet vid 13.00 ungefär och jag var en av oss som skulle rida. Att rida gick bra, det var en gång Tunika vart rädd och det var när det kom en stor gren flygandes mot oss, men jag har bara lite ont i armen nu men bättre det än att jag ramla av som jag var nära att göra!

Imorgon är det midsommar och den ska jag fira med världens bästa vänner, längtar som fan! Men kommer nog inte skriva något imorgon så vi hörs på Lördag om jag lever då ;)


I'm so happy!

Under alla mina 17 år har jag alltid vart den lilla Emma som alla kallar liten och som alla kommenterar. Folk kämpar för att gå ner i vikt, folk kämpar för att gå upp i vikt. Jag är en av dom som har kämpat för att gå upp i vikt men har aldrig riktigt lyckats, jag har alltid vart den lilla tjejen som är underviktig och kan äta vad som helst.

Att säga ''Fan vad smal du är!'' till mig som kämpar varje dag för att gå upp i vikt gör lika ont som att säga till någon ''Gud vad tjock du är!'' som kämpar för att gå ner i vikt. Jag har tyckt det här har varit väldigt jobbigt under mitt liv, för något år sen kollade jag mig aldrig i spegeln i bikini, jag såg bara ben.. Men nu på sista tiden är det som att det har vänt, som att min kropp har insett att jag också kan gå upp i vikt som andra männiksor. För en gångs skull kan jag säga att jag är glad över min kropp, gladare iallafall! Jag ligger fortfarande på gränsen till underviktig men det är bara att fortsätta kämpa. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite och visa min glädje just nu 



One day - Matisyahu

Sometimes I lay
Under the moon
And thank God i'm breathing
Then I pray
Don't take me soon
Cause i'm here for a reason
Sometimes in my tears I drown
But I never let it get me down
So when negativity surrounds
I know someday it'll all turn around
Because
All my life i've been waiting for
All my life i've been praying for
for the people to say
That we don't wanna fight no more
There be no more wars
And our children will play.



Hard work!

Sitter just nu i stallet och gör inte ett skit.. Ganska värdelöst men ändå jävligt skönt som jag är så jävla trött efter natten som jag inte sov! Sov hos Jossan inatt med sällskap det var riktigt roligt och mysigt.

Vid 15.00 slutar vi och då blir det övningsköra hem och vid 18.00 typ blir det middag med HELA familjen! Det låter som en kväll att se fram emot även fast jag är hur trött som helst och det är jobb imorgon igen... Men det är bara tänka PENGAR! Men nu ska jag vara social med Rebecca, så hörs vi!


Vi är En ♥


Work

Sitter just nu i stallet med Rebecca, vi har lunch en stund till sen är det bara att börja arbeta igen.

Igår kväll så drog jag och brudarna ner till Nicksta för att kolla på alla fulla människor och Mange Makers ;) Det blev roligare än vad jag trodde, träffade massa vänner och hade roligt! Vi hörs senare.


Du är staden jag växte upp i.

Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, ganska skönt faktiskt bara att jag hatar att så många tankar kommer upp i huvudet när det är tyst och man är ensam. Sjukhuset gick bra idag tror jag, jag ska tillbaka när jag får hem papper så vi får se när det blir. Efter det så åkte jag hem till Jossan och mös med henne och Mikaela tills det var dags att dra sig till NSS där via hade sin bal. Min kusin var så fin! Synd att jag jobbar imorgon, hade gärna kollat när hon går ut 9an...

Men nu ska jag kolla på tv tror jag sen är det sova som klockan står på 06.30! Godnatt!


...

Sitter just nu i bilen med pappa och är påväg till Stockholm för att åka till sjukhuset. Jag hatar att man alltid ska få så tidiga tider... Pågrund av det här så missar jag en jobbdag, och det är lite synd för då får jag inte lika mycket pengar ;)

Men vi kanske hörs senare, ha en bra dag!


Mot skit jobbet!


Black and White


Some die young

Ligger just nu i soffan och kollar på Family Guy och väntar på att pappa ska bli klar med maten satt vi kan äta och sen åka till Ica och handla lite mat som jag ska ha nu när jag ska jobba i 3 veckor framöver. Jag ska jobba med Rebecca i stallet haha.. Det kan bli ganska roligt tror jag ;) Att jobba i själva stallet är inte det roligaste men det kan vara soft när det är soligt för då kan man jobba ute i bikini och bättra på brännan! Ha en fortsatt bra kväll.


Home Sweet Home



Sådär nu är jag hemma igen..
Men orkar inte skriva något nu så har bara lagt upp lite bilder som jag tog.

Underbara Gotland

Sitter just nu i Ljugarn och väntar på att alla ska komma tillbaka från sin promenad satt vi kan åka tillbaka till Lye för att äta studentmiddag med Jessicas släkt. Idag mår jag bättre än vad jag trodde att jag skulle må idag, jag mår hur bra som helst! Vi åkte ju in till Visby igår satt vi var inne vid 20.00 och då gick vi åt, hur gott som helt med en plankstek. Efter det gick vi runt lite och väntade på att Jessica skulle åka klart flaket satt vi kunde börja festa, men vid 23.00 var vi igång och det var hur kul som helst och grymt mycket folk. Vi var hemma runt 02.30 och då var det riktigt skönt att lägga sig i sängen, har nog inte varit så skönt på länge asså.

Imorgon åker vi hem, lite synd för jag vill faktiskt stanna här. Mycket mysigare och roligare här än tråkiga Nynäshamn ;) Men nu har jag slut på ord så vi hörs imorgon!


Grattis Jessica!

Idag så tog Jessica studenten så vi har varit inne i Visby och kollat på henne, det var riktigt mysigt som det var så himla fint väder! Just nu sitter vi i Lye och väntar på att vi ska gå till bussen Jossan och jag för att åka in till Visby igen för att äta middag och sen gå ut och fira Jessica. Hoppas på en bra kväll men det tror jag ;) Vi kanske hörs imorgon.


Framme!

Kom fram till Visby för någon timme sen och just nu är vi någonstans och fixar med Jessicas flak som hon ska åka imorgon! Snart så ska vi åka hem till Ljugarn och äta middag med alla och sen är det att sova tidigt som vi ska upp tidigt.

Men jag kommer nog ha ganska fullt upp dom här dagarna nu tills Söndag jag kommer hem igen så vi får se när jag skriver igen! Ha det bra ;)


Börja packa kanske?

Låter som en ganska bra idé, men orkar verkligen inte just nu.. Måste duscha och äta först satt jag blir lite piggare och fräschare! Igår så var vi och föra hemma hos Jossan som ni kan se i inlägget tidigare, efter det så vart det utgång och det var riktigt roligt i början, träffa massa snälla personer och hade roligt. Men efter ett tag så vart det missförstånd och knas så pallar inte ens bry mig! Vid 01.00 så gick jag och mötte mitt sovsällskap och vi fick en riktig promenad från Lidl hem till mig, men det var roligt så det gjorde inget. Imorse vakna vi ganska tidigt men vi låg kvar i sängen tills för 30 min sen då han drog.

Ska hoppa in i duschen nu tror jag satt jag kan börja packa sen som jag åker över till Gotland med Jossan och hennes familj imorgon till Söndag för att fira Jessicas student. Det kommer bli super roligt och skönt att komma bort! Jag skriver igen när jag får tid ;)

Livet är underbart ibland!

Är just nu hos Jossan och dricker, snart så kommer killarna och så ska vi dricka ännu mer. Senare blir det utgång, så hoppas det blir lyckat och att kvällen blir bra med mina underbara flickor.

Men nu ska jag dricka och ha kul så vi hörs imorgon skulle jag tro! ;)


Take care.

Know you've been hurt by someone else
I can tell by the way you carry yourself
If you let me, here's what I'll do
I'll take care of you
I've loved and I've lost


The vampire diaries

Ligger just nu och kollar på den serien, har kollat ungefär 5 avsnitt för det går inte att sluta kolla som det alltid händer något spännande i slutet på varje avsnitt.. Jossan sov här inatt och klockan stod på 6.15 för att åka upp till stallet och ge hästarna frukost och snygga till lite.

Imorgon blir det att åka till skolan för att fika och lite så med klassen, det kommer bli mysigt! Men inget mer att skriva nu så kanske blir ett inlägg senare annars blir det imorgon ;)


Mys Fredag

Kom hem från Jossan för ett tag sen och nu ligger jag i soffan med pappa och kollar på tv, kollar på något skit program.. Man kan ju tycka att det ska vara något bra som det är Fredag, men nej. Var i stallet och red idag, hoppade och det gick riktigt bra faktiskt!

Imorgon står väckarklockan på 10.00 för ska in till Haninge en snabbis med Jossan sen efter det är hem igen för att äta gott med HELA familjen. Sov gott!


RSS 2.0